Inseamna ca poti efectua apeluri video deci ai doua camere una pentru poze si una pentru 3g de asemenea daca ai 3 g viteza de internet e mai mare iar calitatea sunetului unui apel e mai mare.
3 G motamo tradus inseamna a 3a generatie de telefoane mobile. claasa cellphone respectiv smartphone. Sper sa te fi ajutat. Te pupic? imi dai funda?
Ca are memorie de 3g adica mare sau ca are camera de 3g adica are o claritate buna funda :*
Inseamna ca poti efectua apeluri video deci ai doua camere una pentru poze si una pentru 3g de asemenea daca ai 3 g viteza de internet e mai mare iar calitatea sunetului unui apel e mai mare.
3 G motamo tradus inseamna a 3a generatie de telefoane mobile. claasa cellphone respectiv smartphone.
Mersi ca dai copy la ceea ce spun eu.
Vezi sa nu.Chiar crezi ca pun botu' cum ca tu ai fi scris alea? Bullshit... Wikipedia la putere. Daca te interesai putin vedeai ca tot netul e plin de informatia asta pentru ca de acolo ai luat-o si tu .S-a inventat copy-paste'ul.Vad ca ai ramas in urma.
DA,dar din cate observi am raspuns inaintea ta la intrebare, si macar puteai sa vezi ca cineva a spus deja ceea ce vrei tu sa zici.Deci ciuz ca esti proasta.
Bitch please, look who's talking...FYI, e nevoie de aprobare pentru a posta un raspuns.Atunci cand am postat eu raspunsul...al tau nu era inca aprobat si, prin urmare, nu aveam cum sa-l vad.Deci nu mai spune crap'uri degeaba daca habar n-ai.Si nu mai arunca cu injurii in stanga si-n dreapta, ca oricum nu te ia nimeni in serios.
P.S: Se spune "cius"..nu "ciuz" .Nu mai folosi cuvinte pe care nu le cunosti.Ce puricii mei le folosesti daca nici nu stii ce inseamna?
Deci linisteste-te..inspira,expira,da? Oricum nu-i pasă nimănui de tine și arfele tale roz.Plus ca te-ai facut singura de ras cu "ciuz" ala.
Ma copil petarda zic cum vreau eu si daca vreau sa zic ciuz, ciuz zis ca asa vreau eu!Si hei stim si noi engleza draga nu trebuie sa te dai mare ca sti 2 vorbe mari si late in engleza tot proasta esti.Si crede-ma ca era postat! Uita-te la ora la care sunt postate copila si o sa.ti dai seama ca ai nevoie de ochelari ca esti bata.Cred ca stiu mai bine de cat tine regulamentul TPU ata timp cat am contul din 2010.CIUZZ!
Esti degeaba.Ai asasinat limba romana! In fiecare zi ma minunez de ce specimene a putut sa creeze Romania.Trist.Hai ia o sămânţă si taci.
Oricum nu mie o sa mi se suspende contul .
DA vai draga ce sa zic! Ti.ai dat si tu seama ca am dreptate si nu sti ce sa mai zici.Eu nu sunt samantara ca tine dragamananca tu seminte cate vrei! Dar ai grija sa nu te ineci si sa faci halva din ele.
Adica poti efectua apeluri video si atunci cand vorbesti la telefon sa vezi persoana cu acre vorbesti dar numai daca si ea/el are 3G. Sper ca te-am ajutat
3G inseamna ca: atunci cand vorbesti la telefon cu cineva (daca si acel cineva are telefon cu 3G) va puteti vedea pe camera din fata telefonului in timp ce vorbiti.
ferdinando întreabă: