| Sawarekh a întrebat:

Buna, imi puteti da niste sugestii, ce alta ramura as putea alege, in locul domeniului de Graphic Designer?

Alta nisa, similar, bazat pe creativitate si arta.
Am incercat sa ma realizez pe aceasta ramura, de 3 ani de zile, dar fara succes.

imi permit sa pierd timpul, va trebuii sa aleg altceva, in continuare imi place arta si orice tine de creativitate, desenez de mic, de aici si directia.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Arhitectura

| NLS a răspuns:

Pai graphic designer presupune sa desenezi, atât pe hârtie cât și digital.
Sau pictura digitala.

Ar mai fi arhitectura și designul de interior, dar a doua are slaba căutare în România.
Si bineinteles, presupun ambele urmarea unei facultăți.

Arhitect ar fi o idee, dar concurenta e mare, mai ales după ce termini.
Dacă ca desenator nu ai făcut rost de clienți, nici ca arhitect nu va fi ușor (chiar dacă o sa spui: de o casa oricine are nevoie).

| Sawarekh explică (pentru NLS):

Da m-am gandit la asta, ca arhitect va fi din ce in ce mai greu sa te remarci.
Dar ce parere ai de design de interior? mi-ar place ideea happy

| carevaescu a răspuns:

Ux/ui

| Sawarekh explică (pentru carevaescu):

Oke, dar aici prespupune sa stiu si programare?

| carevaescu a răspuns (pentru Sawarekh):

Nu, nu e strict necesar. Dar ar ajuta enorm. Ca sa te incurajez un pic, nu e nimic prea complicat.

| Sawarekh explică (pentru carevaescu):

Mercii chiar o sa ma documentez

Apropo, uite portofoliul meu, poate iti faci o parere!

https://www.behance.net/theclau95352b

| helpforyou a răspuns:

Uite cateva domenii: fotograf (nu are legatura cu desenul), caricaturist sau tatuator. Cunosc un baiat care desena foarte frumos si dupa liceu s-a apucat de tatuaje, face bani frumosi din asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca designer (simplu)n designer vestimentar, web designer, designer de produs sau designer de interior. Sau poti incerca alte domenii artistice cum ar fi grafica, pictura, artele decorative, ceramica spre exemplu, arta textilelor. Sper ca ti-am fost de folos! Multa bafta happy

| floareaalbastraa25 a răspuns:

Arhitectura ar fi o idee