Fisierele temporare...cred eu.Sterge istoria browserelor si se va rezolva daca nu poate ai virus, am vazut pe unele site-uri virusi care iti umplu memoria PC-ului.Asa cum am spus sterge istoria browserului sau sterge fisierele ce nu-ti mai trebuie.
Pai s-ar putea sa fi bagat in calculator un virus. ceva de pe net, ai descarcat ceva si ai sters poate sau nu stiu si a ramas un virus.cel mai bine este sa mergi cu el la reparat. poate apoi nu il mai poti deschide deoarece virusul se mareste.mergi cu el si vei vedea problema. fundA?
Sal
Probabil ai umplat o gramada pe net si sa umplut cu istoric si alte chestii(am avut aceeasi problema).Ca sa il golesti iti recomand Ccleaner il iei de aici:http://www.piriform.com/ccleaner/download
nu te speria ca nu trebuie platit iei de aici de unde scrie asta...te descurci tu...
Version 3.06. 1433 (2, 991 kb)
- Download from FileHippo.com
- Download from Piriform.com
Antivirusul consuma multe resurse(MB) sau ai un virus care fura mb de la tine si trimite la hacker, adica iti trimite intr-un folder(preferabil WINDOWS\System32) un executabil care " mananca " memorie, poate manca pana la 50MB de memorie pe ora, depinde de virusi eu am avut unul care mi-a mancat de la 7GB pana la 13MB in 3 zile.
Pai și mie mi se întâmpla la fel la început! Ai navigat mult pe internet și s-au salvat multe fișiere cu istoria în ce ai navigat; cookies...tu poti folosi acum CCleaner! Atât doar ca e cam stresant fiindcă de exemplu iți salvezi o parola pe yahoo și nu o mai tine minte fiindcă ai șters istoria!
uite un site de pe care poți lua CCleaner! Insa ai grija! sper sa ști sa-l folosești, iar la început sa cauți instalarea pe limba romana! Iar dacă poți și ai D:\ Atunci descarca-l acolo când arata unde sa-l descarci!
Rezolvi prblema cu 2 programe : Ccleaner si Malwarebytez anti malware funda?
andreeaursi întreabă:
octav005 întreabă: