Esti pasionata de...mufe? Can't wait to see your house in 10 years from now
Wikipedia, doar cauti ce fel de mufa si gasesti informatii acolo cate vrei.
Si poate, daca tot esti pasionata, le completezi sa nu ramanem noi, astia nepasionatii, cu informatii false sau care nu sunt complete.
Da,ma bucur ca sunt pasionata de ele.Cand tu stai cateva ore sa trasferi fisierele pe stick sau cd (daca stii macar cum se face) eu le fac in cateva secunde.
P.S daca nu erau altii pasionati ca mine cand ti se strica tie laptopul, tableta si telefonul deveneau bibelouri ca nu mai era nimeni care sa stie cum sa le repare.
Tu ai spus ca esti pasionata de mufe nu de calculatoare
Si eu sunt pasionat de calculatoare, atat de mult incat traiesc de pe urma lor
Si stiu sa-mi repar calculatorul singur, nu am nevoie de "pasionati" ca tine sa o faca... dar sunt si oameni care nici macar nu stiu cum sa "transfere fisiere pe stick sau cd", si aia au nevoie de tine
Cand vrei sa transferi fisierele pe un stick sau dvd, daca stii ce mufe sa conectezi stai cateva sec si nu cateva min. Ex: o mufa si un stick usb 2.0 trimite aprox. 480 mb/s, iar un usb 3.0 trimite 4, 8 gb/s si asta DOAR daca stii cum sa le conectezi. Vrei sa conectezi pc la tv,ok, folosesti hdmi, dar daca nu ai ce faci, pentru ca alt cablu v-a transimite doar video, iar sonorul il pierzi daca nu stii ce sa mai conectezi.
Daca ai ps3/4 sau xbox 360/one, sa dai 200 lei pe casti ca eu cu o pereche de 20 de lei si un adaptor am terminat.