| Дηdu a întrebat:

Incerc de o luna si ceva sa imi recuperez parola la id si nu reusesc. Banuiesc ca mi-a fost schimbata de o cunostinta care imi stia parola. Cel mai rau este ca id-ul il am de 3 ani si nu am tinut cont de acele intrebari cand l-am facut... nu stiu sa raspund la ele. Imi mai pot recupera parola? Am incercat multe metode dar nu a mers. Cred ca ar trebui sparta parola dar nu ma pricep. Nu vreau sa imi fac altul ptc am contul de fb facut cu acelasi id. Ma poate ajuta cineva?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu nu te poate ajuta nimeni, trebuie sa iti faci altul. daca nu stii parola sau intrebarile poti sa iti iei adio de la el.

| Cezica a răspuns:

Sincera sa fiu nu cred ca iti mai recupera id-ul,mai ales ca ai uitat intrebarile de securitate, sunt cele mai importante, dar cum poti sa le uiti ca iti da intrebarea, iar tu trebuie sa raspunzi corect, de exemplu: "Numele unchiului?".

| IonutGaby a răspuns:

Nu iti poti recupera parola fara sa stii acele intrebari, din acest motiv sunt puse acele intrebari, daca iti uiti parola cu ele tio poti recupera. Daca nu stii raspunsurile pe care leai dat nu maiai ce face.
P.S:nu lua programe de penet care cica iti sparge parola sau o afli deoarece majoritatea sunt keylogere.