| iasmina0archie0fan a întrebat:

Buna! Intentionez sa imi cumpar Blackberry curve 8520, imi place, e totul ok, l-am gasit si la pret bun insa am auzit ca blackberry-urile merg tare prost. Adica au problema cu semnalul, tastatura, cu internetul si cu transmiterea datelor prin bluetooth.
Nu stiu ce sa cred deoarece am auzit si pareri pozitive la adrese blackberry.
Vi s-a intamplat cumva sa aveti neplaceri in legatura cu telefonul? Sunteti multumiti de el?

Răspuns Câştigător
| UKFdubstep a răspuns:

Da merge greu din cauza functiilor pe care le are si e solicitat mult, si treaba cu tastatura si celetalte nu prea o sa ai probleme doar daca telefonul nu e nou daca e la mana a doua cam da.si bateria o sa se descarce repede dupa un timp dupa cum ti-am spus datorita functiilor. daca te-a ajutat cu ceva sfatu meu rog sa dai o funda. baftawinking

4 răspunsuri:
| iasmina0archie0fan explică:

Buna. Multumesc mult de sfat.
Telefonul este nou si in principiu e ok. Am auzit de la mai multe persoane ca are probleme cu semnalul si ca se intampla ca persoana pe care o suni sa nu te auda cu toate ca tu o auzi.
Voi tine cont de ce ai spus.happy
Apropo: Esti utilizator BlackBerry?

| filipm2001 a răspuns:

Buna iasmina.
Eu am auzit doar pareri bune despre el. O prietena de-a mea a avut unul pe care l-a stricat si si-a luat altul la fel, atat de multumita era de el. Si vad ca opiniile cumparatorilor care l-au utilizat deja sunt tot pozitive: http://goo.gl/IykJk
Daca iti place, eu zic sa-l iei cu incredere.
Succes;)

| UKFdubstep a răspuns:

Aaaa din pacate nu dar stiu destul de multe despre telefoane,,winking funda te rog

| UKFdubstep a răspuns:

Na n-am ce sa zic telefonul e OK.are o droaie de functi si alte chesti dar daca ai spus ca e nou poti sa ti-l iei fara griji.