Incearca sa scoti bateria biosului vreo 5 minute, apoi dai load safe defaults in bios, doar cu placuta initiala de 256! instalezi apoi windowsul XP SP3, si dupa ce e instalat complet, incerci sa adaugi cea aditionala de 1 gb care a mers! ai grija ca cea de 256 sa fie in slotul cel mai apropiat de procesor! bafta! astept sa-mi spui ce ai reusit!
Cum a spus şi RS4, dar eu prefer să folosesc memoriile RAM egale şi produse de aceeaşi firmă. Windows 7 are nevoie întradevăr de memorie RAM mai mare decât XP-ul.
Cel mai probabil in toata harababura cu pune memoria scoate memoria s-a intamplat ceva...si aici ma gandesc la o deteriorare fizica a soclului de memorie. Faptul ca a mers prost win7 poate sa fie legat de multi alti factori decat memoria (si aici poate sa fie placa video sau procesorul cu performante slabe). Cauza pentru care nu s-a putut instala inapoi Windows XP este partitionarea HDD-ului cu sistemul de operare superior (Windows 7). Se recomanda o diagnosticare intr-un service profesional. Noi te putem ajuta cu mare drag.
Eu mi-am dus PC la magazinul de unde l-am cumparat pentru instalare windows, aveam doua placute ram fiecare de 1 Gb ddr2, si mi-a pus una cu frecventa mai mica, 533, cealalta fiind de 667, m-am tot chinuit asa jumate de an se tot bloca. pana la urma mi-am pus doua de 512 fiecare, merge trasnet, important sa fie la fel, degeaba una mica si una mare