Cred ca ai setata alta limba decat engleza. In Taskbar (bara de jos) trebuie sa ai o limba, prescurtata la 2 litere, de ex.RO pentru romana, EN pentru engleza, FR pentru franceza, etc. Dai clic stanga pe ea si selectezi EN si tastatura va reveni la normal. Numai bine!
Te duci in control panel,, region and language, Keyboards and languages,
change keyboards, selectezi in bara de sus english - (united states) united states international, iar in lista de jos selectezi la fel: english (united states). Poti sa dai remove la celelalte limbi si sa lasi decat enlish. Se schimba cand apesi alt+shift.
Daca nu vrei stergi celelalte limbi, ii dai la advanced key settings, change key sequence
si bifezi la amandoua not assigned.
Bafta!
Am Windows 7, limba este in romana si la tastatura scrie marea britanie, am modificat limba si tastatura dar nu merge, daca stiti vreun program de modificat manual please...aa, si shift+alt+ce vreau eu sa scriu nu prea merge(in sensul ca nu-mi apare nimic), destule detalii, nu?
Du-te la magazinul unde l-ai cumparat si rezolva intrebarea... ei o sa-ti schimbe claviatura sau laptopul
Ai dictionarul dat pe limba romana. uita-te langa ceas, ar trebui sa ai posibilitate sa schimbi limbile de acolo.
Si la mine e la fel Nu e o problema tehnica... Daca apesi ALT+SHIFT inainte sa accesezi acele butoane, o sa observi ca vor reveni la normal.
Inseamna ca tastatura este setata in alta limba.Trebuie sa umbli pe la setari si sa o setezi in Romana si cam gata!
Mzgrrrr întreabă: