In primul rand amd'ul este dus nu exista x3 sa iti explic amd'ul la inceputul lui ma refer la versiunea de 4 coruri a fost fabricat in numar mare dar dupa ceva timp s-a descoperit o mare problema al 4-lea nucleu este inactiv/defect/nu intra in functie si ca lumea sa nu afle de defect a fost redenumit si putin modificat deoarece cei de la amd au fost speriat ca nu o sa faca vanzari la cat s-a investit pentru producere.Nu o sa intampini probleme la gta.
Dodonexus am o intrebare pentru tine? Intel I5 are 5 nuclee nu are 4, i3 are doua si i7 are 6, plus ca sa fi tu fericit exista pe piata si varanta x4. Jocul o sa iti mearga, un un pc aproape identic si mie imi merg foarte bine toate jocuri chiar ultimele apariti.
Iti garantez ca iti va merge foarte bine gta san andreas.pc meu e mai slab decat asta al tau si imi merge bine.
La joc cere 1ghz si tu ai... de 3 ori mai mare..Nu o sa ai nici o problema ai grija de unde il descarci.
Cumpara jocul, doamne! fereste ce copil nu ai bani de joc? intra pe steam si cumpara-l
Nu ai ce probleme sa intampini, doar sa ai grija de unde-l downloadezi sa nu aibe virusi...si cu configuratia asta nu ai cum sa ai probleme in joc!
Hasss întreabă: