Posibil sa fie de la instalatia veche a apartamentului/casei. Pot fi foarte sensibile la fluctuatiile de tensiune, poate fi din cauza lipsei impamantarii. Ai putea sa incepi prin a pune boxele pe alt calculator, sa vezi daca la fel se intampla. Trebuie sa iei variantele prin eliminare.
Verifica programele din background care pot, cauza acel click. In System Tray, da-i click dreapta pe semnul cu volumul si alege 'Open volume mixer', acolo vei vedea programele ce transmit sunete catre boxe, daca stai cateva minute vei vedea acolo ce program produce sunetul.
PS: Eu am explicat pentru Win 7 Ultimate.
Fii atent ce am facut am "umblat" la mixer adica m-am uitat pe acolo si am oprit absolut toate aplikatiile doar antivirusul a mai ramas si am asteptat putin sa vad daca mai face dar facea sunetul acela in continuare am oprit de la mixer volumul l-am pus pe mute l-am lasat din nou si nu se auzea nimic atunci am crezut cai de la mine am luat repede malwarebytes am crezut cai vreun virus am dat din nou drumu la volum incepuse sa se auda un fel de wrook sau cv de genu a facut de 2 ori asa dupa iar un fel de click intre timp eu scanam cu malware in fine am terminat nimic niciun virus dupa acea nu sa mai auzit abs nimic aici ma refer la sunetele ciudate muzica se aude clar :X sper sa se fi terminat cu chestia asta
Ai router? Daca da, atunci semnalul wireless al routerului cauzeaza acele clickuri.