| TheD3vil a întrebat:

Buna la toti! Deci, sa incepem :
Vreau sa imi cumpar un HardDisk de 80 GB de pe Internet.
Momentan Hard-ul meu e de 40 GB.
Intrebarea mea este :
- Pot sa cumpar orice tip de Hard?
- Nu conteaza vreo frecventa sau altceva?
- Sunt mai multe tipuri de Hard-uri care sa nu se potriveasca unul cu altul?
- Este posibil sa gresesc sa imi cumpar un hard si sa nu se potriveasca cu firele care trebuie bagate in el de la PC-u meu?

Multumesc celor care macar incearca sa ma ajute...in plus cel care ma lamureste cel mai bine are funda!winking

Răspuns Câştigător
| vladsoare a răspuns:

Sunt 2 tipuri de HDD:
-Cu conector Sata
-Cu conector IDE;
Alea mai vechi de obicei sunt IDE. Mufa IDE e mare in latime si e ca o banda alba-argintie. Cea sata e mai mica.
Tu poti avea pe placa de baza conector ide si/sau sata. Cel mai bine iei un HDD ca asta pe care il ai acum. Cel mai probabil e IDE.
Difera frecventa insa cumpara oricare ar fi ea ca nu vei vedea diferentele.

| TheD3vil explică (pentru vladsoare):

Deci sa inteleg ca daca vreau sa imi iau HDD sa ma duc cu hardul asta acolo sa imi dea unul IDE, ca sa fiu mai sigur nu?

| vladsoare a răspuns (pentru TheD3vil):

Da, merge si asa.
Daca nu poti sa il iei dupa tine, verifica de care e. Are un cablu de alimentare si inca unul : daca e o banda lata e ide.

| TheD3vil explică (pentru vladsoare):

Sa nu crezi ca sunt plictisitor sau abuzez de tine..imi poti lasa mesaj cu o adresa de messenger sa te mai intreb una..alta despre lucruri legate de PC? ( Desigur daca vrei si ai timp )

| vladsoare a răspuns (pentru TheD3vil):

Iti trimit un mesaj cu Id-ul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru vladsoare):

Ma poti ajuta si pe mine cu una alta?

| vladsoare a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, sigur. Spunehappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru vladsoare):

Cum recuperez parola de pe un cont facebook care e logat la mine pe chrome, insa nu are salvata parola?

| vladsoare a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am cont facebook. Nu stiu cum sa te ajut.

9 răspunsuri:
| DjYeti a răspuns:

Ai grija sa fie pe port ATA, ca sa fie compatibil cu cel de 40GB si e o chestie la Jumper acolo...sa fie pe Master, nu Slave daca vrei sa il folosesti pe ala si nu pe asta de 40 GB