| Hasss a întrebat:

Buna la toti mi-am luat un windows xp pe 64 de biti (imagine iso)si cand il pun in deamon tools imi zice ceva cu Cannot to win32 aplication
nu o fi bun windowsu sau poate o fin din cauza de la windowsu asta ca ma gandesc ca win 32 o insemna windows 32 biti deci lamuritima e bun sau nu-i bun?

6 răspunsuri:
| monstrulet a răspuns:

NU iti poate rula din windows de 32biti aplicatii de 64 biti, singura cale sa vezi daca e bun e sa bootezi dupa el(cand dai restart).

| brandiburu a răspuns:

Windowsul montat in Daemon Tools este inutil. Nu poti instala Windowsul daca ii montezi imaginea in Daemon Tools. Ai neaparata nevoie de un CD/DVD sau stick (mai ales pentru Win Vista/7).
De asemenea, ai un sistem de operare pe 32 de biti cum e la tine. Nu poti executa o aplicatie care este conceputa pentru sisteme de operare pe 64 de biti. Invers este posibil insa dar la aplicatii, nu la sisteme de operare.
Asadar asta reprezenta mesajul tau de avertizare.

| Hasss explică:

Nu nu l-am pus in deamon tools sa vad daca apare setupul si imi aparea win32 ala... si eu sunt la un prieten de-al meu care are pc mai prost si de aia intreb ca vreau sa-l bag la mine in calc procesor am suporta si 32 biti si 64 biti deci nu-i nicio problema eu am incercat sa-l pun in deamon tools sa vad daca imi apare setupu atata tot ca nu sunt atat de dobitoc sa instalez din deamon tools mersi pentru raspunsuri

| Hasss explică:

Deci pana la urma eu am calculator acasa cu configuratia urmatoare :
AMD TRIPLE CORE ATHLON II X3 450 AM3

Memorie RAM: 4GB DDR3

Hard Disk: 500GB S-ATA, 7200rpm, 16MB

Unitate Optica: DVD+/-RW

Placa video: ATI Radeon 5450

Memorie Video: 1GB DDR3 dedicata

Placa de baza: MSI GF615M-P33, socket AM3

Accesorii: Tastatura si mouse
deci lamuriti-ma bag windowsul acela sau nu?

| Ceapone66 a răspuns:

Ai procesor pe 64 bit? Daca da, fa un DVD cu imaginea de XP 64 si fa o instalare noua (presupunand ca asta vroiai sa faci cu Daemon Tools). Daca nu ai procesor pe 64 bit, nu te mai chinui cu XP 64. Nu ai ce-i face. Daca nu ai mai mult de 3 Gb RAM iar nu are rost sa-l instalezi. Daemon Tools e un win32 application si de asta (cred) ca nu poate monta imaginea WinXP64.

| bebin a răspuns:

Pai in primul rand nu stiu de ce il bagi in daemon. Pt a instala windows trebuie sa faci un cd bootabil cu nero si sa il instalezi prin bootare. Nu stiu daca daemonul te ajuta cu ceva. Deasemenea este posibil ca dupa ce instalezi win 64 sa nu iti mai mearga nici un driver din calculator. eu te sfatuiesc ca mai intai sa iti cauti drivere pe net (ca s-ar putea ca nici net sa nu mai ai--driver placa retea), iar de abia dupa sa te gandesti la a upgrada windows-ul.
concluzia e ca nici o alpicatie din win 32 nu e compatibila cu win 64. Cautati un windows 32