| Radeas1 a întrebat:

Bună, laptop-ul mătuşii mele cu 256 mb ram, 1.60 GhZ cu Windows 98 este conectat la net şi as avea nevoie de un antivirus cu real time protection. Avast. Apar prea multe mesaje de la ei, mă refer la 4.8, că alta nu merge. Acolo sunt copii cam mici şi nu se descurcă şi dau click pe orice reclamă. Avira...Detectează explorer.exe şi svchost.exe ca şi virus. AVG nu merge prea bine, Nod32...Ce să-i faci că e decît pentru 30 zile. Cu nod32 mergea cel mai bine, dar dacă nu se poate.Ce recomandaţi?

6 răspunsuri:
| Tlbi a răspuns:

Io nu iti recomand niciun antivirus, daca vizitezi doar site-uri de incredere (gen TPU), n-are ce sa ti se intample. la 256 mb de rami sa mai ti si antivirus. totusi, daca chiar insisti, iti recomand Panda, e gratuit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca Avast consuma cele mai putine resurse. Pune si un fireval. Malwarebytes Anti-Malware este bun chiar free si consuma putin.

| Radeas1 explică (pentru anonim_4396):

MalwareBytes Anti-Malware...Păi...Nu consumă nimic. Este doar pentru scanare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Radeas1):

Nu este DOAR pentru scanare. Il folosesc si am notificari de fiecare data cind opreste cite ceva. Imi arata si IP-ul de unde vine.

| Radeas1 explică (pentru anonim_4396):

Mă nene, tu poate ai PRO,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Install doar ESET NOPD 32 6 ANTIVIRUS, cele mai putin resurse consumate din lume, are si trial 30 day's licente gasesti dupa aia pe net gratis, eu il am original merita.