| Lussy2 a întrebat:

Buna m-am sculat si am inceput sa citesc... cate odata oameni cu care stau in casa nu ma cred cand le spun ca citesc why? ajutati-ma scuze categoria era o intrebare urgenta

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Ar trebui sa te creada? Cu ce te-ar ajuta treaba asta? Nu-i de ajuns ca tu esti constient de faptul c-ai citit? Priveste putin in trecut si-o sa gasesti ceva mai multe detalii in legatura cu intrebarea ta. Stii, n-ai avea motive sa nu crezi in vorbele unui om integru.

6 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

De ce sonteaza atat de mult parerea lor? DOar citesti pentru tine, nu ca sa ii multumesti pe ei

| xalex96x a răspuns:

Lasa cartea la vedere si cand intreaba de ea spui ca este a ta si ca ai uitat-o!

| andrei8072 a răspuns:

Ar trebui, daca ai putea, sa faci asta mai des, ca sa-si dea seama ca chiar citesti.Sau sa le spui despre ce a fost vorba in carte.

| xname23 a răspuns:

De ce e nevoie sa te creada cineva? citesti pentru tine si fiindca iti place nu ca sa te laude cineva! si de ce era asa urgenta intrebarea?

| Remus82 a răspuns:

Poate cand iti cer sa le narezi din ce'ai citit tu nu stii ce sa le spui.Ori poate chiar citesti dar pe undeva e ceva in neregula; incredere fidelitate respect... sper nu lipsesc.

| yonesss a răspuns:

Nu te cred genul care citeste sau nu te-au vazut des citind daca or sa te vada citind or sa inceapa sa te credea(sper doar sa nu te ia la misto)