Uneori nici nu conștientizezi cand postezi nu chestii aiurea, ci ilegale si atunci contul iti este blocat.
Poate te-a raportat cineva sau poate te-au detectat ei cu ceva ce ai postat ilegal, video clipuri sau muzica, unde nu ai platit copyright.
Mulțumesc de răspuns. Dar întrebarea mea este, dacă o sa mai recuperez contul, dacă o sa il deblocheze cândva
La intrebarea ta daca o sa mai recuperezi contul vreodata, nu-ti poate raspunde nimeni de pe TPU, doar Administratia Facebook-ului din America.
Cauta sa-i contactezi si sa vezi de ce te-au blocat si ce trebuie sa le trimiti ca sa te deblocheze.
In prealabil citeste termenii si conditiile de folosrre ale FB-ului, fiindca sunt multi blocati deoarece si-au facut conturi false, ori care nu aveau varsta legala, ori au postat vodeo-uri cu muzica, fara sa plateasca copyright samd.
O adresa unde îi pot contacta exista? Am tot cautat, dar nu găsesc nimic
In general, cand un cont este blocat, poti sa soliciti sa ti-l deblocheze chiar din contul tau.
Nu stiu exact unde sa te trimit, pentru ca mie nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu in situatia asta.
Ti-as sugera altceva, fiindca FB-ul trimite mesaje la adresa ta de email, cea cu care ti-ai facut contul de FB.
Mergi acolo si vezi care este ultimul email de la FB si care sunt cerintele lor.
Mai mult ca sigur ca te-au informat de acest block si ti se cer anumite acte, sau ti se da un link ca sa intri si sa verifici ceva, ori sa pui documentele cerute.