anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma adresez doar celor ce cunosc.
As putea face crossfire intre 2 placi video teoretic diferite adica spre exemplu am o placa video:
Sapphire Radeon HD7850 Dual-X 2GB DDR5 256-bit
Si ma intreb daca as putea face crossfire cu una :
Sapphire Radeon HD7850 Dual-X 1GB DDR5 256-bit
Diferenta intre ele e un singur giga de memorie si amandoua au suport CrossFireX. As dori raspunsuri cat mai clare si cat mai utile, dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Ma eu iti zic 99% sigur ca nu conteaza, in primul rand acel 2 GB de memorie reprezinta capacitatea de rezolutie, din câte ştiu eu. Ca de exemplu eu am comparat o placă de 512 mb şi de 1 GB şi cea de 512 s-a dovedit că are mai multă performanţă. Dacă nu eşti sigur întreabă pe cineva din domeniu (du-te la un service ceva) dar îţi zic eu că aşa e şi nu sunt mai bune daca o sa ei 2 cu 2, nu cred că legi tu 3 plasme uriaşe să te joci un joc 3d.

2 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Normal, dacă au suport crossfire vor merge mai ales că ambele au cam acelaşi tip (sapphire radeon, ddr5).Oricum dacă au suport crossfire merge fără probleme

| MyOriginal a răspuns (pentru Evolution):

Deci nu conteaza acel 1 giga, esti sigur? Pentru ca na voi pierde niste bani aici, oricum fac asta ca sa nu dau mai multi pe una exact la fel. Si te-as mai intreba: Daca iau una la fel (identica) va fi o diferenta mai mare de performante fata de asta de 2 si 1 giga? sau 2 si 2 sunt mai bune?

| Evolution a răspuns (pentru MyOriginal):

Ma eu iti zic 99% sigur ca nu conteaza, in primul rand acel 2 GB de memorie reprezinta capacitatea de rezolutie, din câte ştiu eu. Ca de exemplu eu am comparat o placă de 512 mb şi de 1 GB şi cea de 512 s-a dovedit că are mai multă performanţă. Dacă nu eşti sigur întreabă pe cineva din domeniu (du-te la un service ceva) dar îţi zic eu că aşa e şi nu sunt mai bune daca o sa ei 2 cu 2, nu cred că legi tu 3 plasme uriaşe să te joci un joc 3d.