Ma eu iti zic 99% sigur ca nu conteaza, in primul rand acel 2 GB de memorie reprezinta capacitatea de rezolutie, din câte ştiu eu. Ca de exemplu eu am comparat o placă de 512 mb şi de 1 GB şi cea de 512 s-a dovedit că are mai multă performanţă. Dacă nu eşti sigur întreabă pe cineva din domeniu (du-te la un service ceva) dar îţi zic eu că aşa e şi nu sunt mai bune daca o sa ei 2 cu 2, nu cred că legi tu 3 plasme uriaşe să te joci un joc 3d.
Normal, dacă au suport crossfire vor merge mai ales că ambele au cam acelaşi tip (sapphire radeon, ddr5).Oricum dacă au suport crossfire merge fără probleme
Deci nu conteaza acel 1 giga, esti sigur? Pentru ca na voi pierde niste bani aici, oricum fac asta ca sa nu dau mai multi pe una exact la fel. Si te-as mai intreba: Daca iau una la fel (identica) va fi o diferenta mai mare de performante fata de asta de 2 si 1 giga? sau 2 si 2 sunt mai bune?
Ma eu iti zic 99% sigur ca nu conteaza, in primul rand acel 2 GB de memorie reprezinta capacitatea de rezolutie, din câte ştiu eu. Ca de exemplu eu am comparat o placă de 512 mb şi de 1 GB şi cea de 512 s-a dovedit că are mai multă performanţă. Dacă nu eşti sigur întreabă pe cineva din domeniu (du-te la un service ceva) dar îţi zic eu că aşa e şi nu sunt mai bune daca o sa ei 2 cu 2, nu cred că legi tu 3 plasme uriaşe să te joci un joc 3d.