Tu faci ce vrei. Sunt banutii tai. Dar personal iti spun sa nu-ti cumperi. Una e sa te incante ideea, alta e sa stii ce faci cu ea. Am un prieten care si-a cumparat o tableta de 1000 lei si in
2 luni s-a plictisit. E in garantie. Tableta functioneza perfect. Are 40 jocuri instalate si aproape 20 de aplicatii. Gandeste-te FOARTE BINE inainte de a o cumpara.
Nu cumpara tablete fabricate pentru romani. Am tableta E Boda Supreme X 80 care a costat 700 lei merge bine intr-adevar doar functiile ei dar bateria e oribila(rezista maxim 2 ore)Iti recomand cateva modele :Tableta ASUS MeMO Pad ME ME172V (la Altex e 600 lei) sau mai buna ASUS Nexus 7 care costa 1049 lei dar e foarte permormanta.Ambele sunt Asus si le gasesti la Altex.
Dupa parerea mea, nu e o investitie prea buna (nu te supara, MrsSunshine). Costa mult mai mult sa cumperi gadget-uri pentru o tableta decat sa cumperi un laptop bun (si mai ales lipsa de semnal la Net si modul inconfortabil de a utiliza o tableta sunt groaznice). E doar un sfat, trateaza-l ca atare!
Tocmai saptamana trecuta sora mea si-a cumparat o tableta marca E-boda 7 inch..si e super incantata de ea si chiar functioneaza bine.pretul a fost de 300 de lei de la Domo.
Si eu eram sceptica cu privire la tableta, dar s-a dovedit a fi o investitie buna.
Nu il contrazic MrsSunshine sa stii.La RATB se dau tablete E-boda (nu gratis) Si sunt bune sa stii.Succes!
)multumesc pentru sfat.
Ce-a mai buna tableta este Asus Nexus 7. Are o grafica superba merg bine toate jocurile dar pacat ca are camere numai pentru skipe. si este super tarreee
Din cate am vazut tabletele ieftine nu prea sunt recomandate...
Marca Allview au cele mai bune tablete la preturi destul de ieftine. (in jur de 6-700, 8-900 de lei)