Întrebare recomandată | oricine a întrebat:

Ma incanta foarte mult ideea de a-mi cumpara o tableta,insa nu prea stiu foarte multe despre ea...ce marci sunt bune, si la preturi acceptabile? Si totusi se merita sa irosesc banutii pe o tableta? Multumesc!

13 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Tu faci ce vrei. Sunt banutii tai. Dar personal iti spun sa nu-ti cumperi. Una e sa te incante ideea, alta e sa stii ce faci cu ea. Am un prieten care si-a cumparat o tableta de 1000 lei si in
2 luni s-a plictisit. E in garantie. Tableta functioneza perfect. Are 40 jocuri instalate si aproape 20 de aplicatii. Gandeste-te FOARTE BINE inainte de a o cumpara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumpara tablete fabricate pentru romani. Am tableta E Boda Supreme X 80 care a costat 700 lei merge bine intr-adevar doar functiile ei dar bateria e oribila(rezista maxim 2 ore)Iti recomand cateva modele :Tableta ASUS MeMO Pad ME ME172V (la Altex e 600 lei) sau mai buna ASUS Nexus 7 care costa 1049 lei dar e foarte permormanta.Ambele sunt Asus si le gasesti la Altex.

| zHeArTz a răspuns:

Cumpara-ti una si o sa aflii.

| StayChill a răspuns:

Dupa parerea mea, nu e o investitie prea buna (nu te supara, MrsSunshine). Costa mult mai mult sa cumperi gadget-uri pentru o tableta decat sa cumperi un laptop bun (si mai ales lipsa de semnal la Net si modul inconfortabil de a utiliza o tableta sunt groaznice). E doar un sfat, trateaza-l ca atare!

| MrsSunshine a răspuns:

Tocmai saptamana trecuta sora mea si-a cumparat o tableta marca E-boda 7 inch..si e super incantata de ea si chiar functioneaza bine.pretul a fost de 300 de lei de la Domo.
Si eu eram sceptica cu privire la tableta, dar s-a dovedit a fi o investitie buna.

| Nebun_Cris_1994 a răspuns (pentru MrsSunshine):

Nu il contrazic MrsSunshine sa stii.La RATB se dau tablete E-boda (nu gratis) Si sunt bune sa stii.Succes!

| MrsSunshine a răspuns (pentru Nebun_Cris_1994):

laughing)multumesc pentru sfat.

| artagonlord a răspuns:

In loc sa-ti iei o tableta mai bine iti ei un laptop
parerea mea

| agoodfriend a răspuns:

Nu merita banii.

| Andrei4003 a răspuns:

Ce-a mai buna tableta este Asus Nexus 7. Are o grafica superba merg bine toate jocurile dar pacat ca are camere numai pentru skipe. si este super tarreee

| Ionescu_Baetica_Petre_1999 a răspuns:

Vonino orin s e buna. Costa 950 de lei la emag.ro

| Felicia52122 a răspuns:

LG costa in jur de 500lei

| DLNgabriel a răspuns:

Din cate am vazut tabletele ieftine nu prea sunt recomandate...
Marca Allview au cele mai bune tablete la preturi destul de ieftine. (in jur de 6-700, 8-900 de lei)