Buna Andreea...Pai eu sunt cam in pas cu tehnologia.Nu se stie ce v-a urma.In 2011 a fost cu tabletele.Au aparut fel de fel de tablete si cu motoarele pe electricitate etc etc.In 2012 inca nu se stie pe ce se axeaza omenirea. Oricum gandeste-te la viitorul apropiat.Intr-un an se schimba foarte multe dapoi in 10-15 ani...
Buna, ma numesc Danut. As vrea sa facem sex prin telefon in 2020, iar in 2030 vreau sa fac primul avort. Ce concluzie poti trage de aici? E simplu, copilul nu se mai naste dupa 9 luni, se naste dupa 10 ani, ceea ce inseamna ca nu vei mai face avortul in spital, ci intr-o clasa primara, cu un invatator, pe post de martor ocular. Ce crud sunt...
In 2020-2030 o sa ne gandim de exemplu cum stateam noi si bagam benzina la masini pentru ca in anii aia nu o sa mai existe masini cu banzina si sunt sigura ca o sa existe roboti care o sa faca toate treburile casei si sa stea cu copiisi bineinteles visul meu sa poata oameni sa se duca mai des pe luna, marte si alte diferite plenete.
Eu as vrea sa ne bae un cip in mana tutror oamenilor si cand ne gandim la un prieten si zicem "buna,, el sa ne raspunda
bestialu96 întreabă:
kryssumik întreabă: