Intra in control panel-Clock, Language, and Region- Region and Language- vezi ca e un tab sus cu keybords. dai click- click pe changes keybords- apoi click pe add si alege limba spaniola la tastatura de acolo
In bara apare o chestie cu limba. Cred ca este trecut pe limba romana, trebuie sa fie in limba engleza poti schimba printr-un click.
A trecut pe "tastatura romaneasca", acum poti scrie cu diacritice, adică cu ş, ţ, ă, â, î. Ia apasa pe tastele cu paranteza patrata si acolada si pe cea cu; si virgula, sa vezi ce scrie. Trebuie s-o treci inapoi pe engleza ca sa fie toate asa cum sunt indicate pe taste. Vezi daca ai o iconita mica in bara de jos sau in partea de sus stanga a ecranului pe care scrie RO, faci click pe ea cu mouse-ul si o sa-ti apara English, faci click si revine la modul de scriere dinainte. E bine de stiut pentru cand o sa ai nevoie sa scrii ceva cu diacritice.
Hei, Adina. Cred că știu ce are tastatura.
Tastatura ta e este în româna tradițională și de asta îți apare așa.
Dar undeva în bară, în dreaptă trebuie să îți apară RO sau EN, dacă apare RO, dă click, și dă pe EN.
Așa o să-ți apară normal!
Pentru că sigur, ai apăsat tu undeva și s-a schimbat.
Iar dacă nu găsești, du-te cu el la service.
Succes!
Schimba limba la tastatura. din ce tara e cumparat laptopul? si ce windows ai?; ca sa te pot ajuta.
Windows 7 Spania.PackardBell EasyNote TE
Intra in control panel-Clock, Language, and Region- Region and Language- vezi ca e un tab sus cu keybords. dai click- click pe changes keybords- apoi click pe add si alege limba spaniola la tastatura de acolo