| TwlGirl a întrebat:

mai merita sa imi iau playstation 2? sa-mi iau playstation 3 sau Wii? :d

Răspuns Câştigător
| SyN a răspuns:

Ps3 momentan are multe defecte. da e si foarte frumos jocuri frumoase si grafica extraordinara. dar 1. e prea scump(daca ai bani poti sa iti iei)2.nu are backwards compatibility adica nu poti juca jocuri de ps2/ps1 PS2'ul este cea mai bine vanduta consola a tuturor timpurilor.chiar daca are grafica si gameplay mai slabut sunt jocuri mult mai interesante si mai captivante pe ps2 decat pe ps3 iar de wii nu stiu ce sa zic cred ca daca vrei sa te joci se merita mai bine playstation decat orice alta consolatonguesi eu astept sa fac bani sa imi iau un ps2. ps2 eu imi iau modat cu o gramada de jocuri.nu toate originale... 2 joystik'uri si inca unele chestii specifice unor jocuri(ceara de GUITAR HERO. etc) DECI SFATUL MEU IA"TI UN PS2

10 răspunsuri:
| imaqtpie a răspuns:

Playstation 3

| anon2367534564396 a răspuns:

Sfatul meu e sa-ti iei Ps3.
Are grafica superba, si are si cateva jocuri. thinking
De Wii nu stiu ce sa zic.thinking
@MayaG : Ps5?raised eyebrows Lol.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ SyN. esti prost rau. Cea mai vanduta consola a tuturo timpurilor e Wii nu Ps2. ia`ti wii se meritaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wiiiii fata e cel mai smecher am eu si e tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cumparat ps3 iar dupa ps2 dar acum ma mai gandesc daca le modez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unu am si PS2 si PS3 si Wii.
Toate sunt frumoase sa iti zic fi atent:
1.PS2 are grafica destul de buna si au niste jocuri super.
2.PS3 la asta grafica mult mai buna decat la PS2 sau Wii dar trebuie sa iti iei celelalte chesti cum ar fi casca aia e baza jocului te simti in joc dar si joistikul e bun.
3. Wii e foartebun e ca si cum esti tu in joc si asta schimba tot

Deci sfatul meu e iatile pe toate 3 dar nu dintr-o data ca sa nu faci o risipa.De banii dintr-o data si prima data ia-ti PS2 dupa aia PS3 si ultima dar nu ce din urma Wii.

| CarlaD a răspuns:

Playstation 2 s-a demodat de mult avand in vedere ca a aparut playstaion 5.Eu personal mi-as cumpara Wii

| FlorYn_6833 a răspuns:

PS2 este demodat pentru ca mai nou jocurile anuale care apar pe toate platformele (Fifa, PES, NBA, etc...) schimba doar meniul si doar cativa jucatori la platforma PS2 si Wii hmmm nu stiu ce sa zic este o consola bunicica dar nu se compara su PS3 care mai nou se modeaza

Pa, pa!

| stefan0055 a răspuns:

Ps 3 apoi ps2 si poate un wii

Întrebări similare