| SoulReaver a întrebat:

Mi-am cumparat azi o camera foto Nikon Coolpix L23 (da stiu e ieftina...) asa ca pentru inceput. Am citit in cartea ei tehnica sa o feresc de campuri magnetice si electromagnetice. Boon asa am sa fac... doar ca husa care mi-au dat-o ei are inchidere cu magnet. Se poate defecta camera de la magnetul acela? Ma gandesc sa il scot afara si sa il inlocuiesc cu scai (arici). Dupa ce inlocuiesc magnetul o sa fie ok de folosit husa sau mai bine cumpar alta? Stima.

Răspuns Câştigător
| UPSsss a răspuns:

Buna coolpik l23 este una dintre cele mai bune fotocamere pe care le poti gasi la pretul asta, pentru o persoana care o foloseste ocazional este perfecta, mangnetul care se gaseste in husa nu are o putere atat de mare pentru a dauna fotocamerei asa ca foloseste-o linisita...

1 răspuns:
| FlorinDiablo a răspuns:

Stai linistita cu campurile tale electromagnetice eu tin camera de 4 ani numai pe tv si n-are nici pe dracu, intr-adevar am vrut sa fac o data o poza langa un stalp de inalta tensiune si facea poze alb dar erau pe retea mii de volti campul era mare dar nu sa defectat