E clar, ce ai instalat tu nu e driver-ul corect. intra aici: selectezi ce windows ai, la product series alegi GeFroce 5 Fx series si download. sper sa-ti mearga.
Clic pe butonul de start, tastezi în bară "dxdiag"a doua sus e ecran îți arată placa video și driverele, caracteristici directx,(să fie activate)mai jos note, dacă sunt sau nu probleme
Am patit si eu la fel...dar am desfacut iar PC-ul, am scos placa si am bagat-o la loc apoi a mers..si cu placa de sunet se mai intampla..nu facea contact asa cum trebuie
Sau cind daca ai instalat windows cu tot cu drivere si indowsul a pus drivere pentru ividia ceiea veche
Inseamna ca nu e driverul bun, in plus daca ti-o mers fara driver dc ai pus? Eu pe Pcul meu nici nu am avut driver pana sapt trecuta cand o trebuit sa imi instalez totusi unul pentru a putea vedea 3D dar daca merge fara driver las-o asa cum e esti tu sigur ca driverul este ala bun? de unde il ai? ai grija sa nu fie driver de la alta placa video... deci driverul e problema nici in safe mode nu poti intra? daca da, atunci dezinstaleaza de acolo driverul, bafta!
Depinde frate 1 placa de baza 2 win. 3 driverul esti sigur ca era compatibil cu placa?
Grigore1239 întreabă: