| Debeli_Alex_2000 a întrebat:

mi-am cumparat un PC(calculator) nou, apropo functioneaza prin HDMI, intru in orice joc, ma joc cam 5 minute sau mai putin, iar dupa imi arata pe ecran ( CA NU SE DETECTEAZA CABLUL sau mai pe scurt no signal) inainte cu o zi mi se restarta automat cand ma jucam iar acum unitatea merge, se aude, toate alea, dar imi scrie pe ecran CE AM SPUS MAI SUS... Ma puteti ajuta?, am windows 7 ultimate, procesor i-5 3.60, 8 GB RAM, placa Nvidia GTX 780 3 GB, AJUTOR!

2 răspunsuri:
| Catabtr23 a răspuns:

Cum adica functioneaza prin HDMI, poate monitorul este conectat la placa video prin conector HDMI. In general, calculatorul se restarteaza cand te joci datorita supraincalzirii, dar faptul ca abia l-ai cumparat n-ar trebui sa demonstreze asta, parerea mea e sa incerci sa conectezi monitorul cu un cablu pe conector VGA si sa vezi daca mai ai aceleasi probleme.

| Iatan_Bogdan_1982 a răspuns:

Incearca sa iti reinstalezi driverele de la placa video. Si ia ceva de la Nvidia care nu este varianta Beta. Chiar daca este un driver mai vechi. SI eu am avut probleme de genul si erau de la drivere la un ATI.