| Trollerul a întrebat:

mi-am cumparat un short de la un second si are antifurt din ala pe el ( chestia aia de plastic ) i'am zis vanzatoarei daca poate sa mi'l indeparteze dar a zis ca nu are cu ce pentru ca hainele vin asa din Franta, nu este vreo modalitate sa dau jos chestia aia fara ciocan ori cutit?

7 răspunsuri:
| DoarSteff a răspuns:

Stiu ca e ciudat dar de ce? Vrei sa il faci cadou si dupa sa-l furi? laughing rolling on the floor

| Trollerul explică (pentru DoarSteff):

Puteam sa pun pariu sa o sa vina un frustrat cu insinuari de prost gust, ce anume nu ai inteles, am luat shortul de la un second hand care nu avea aparat de scos detectoarele de pe haine pentru ca sund aduse din Franta.

| DoarSteff a răspuns (pentru Trollerul):

Eu doar glumeam. si frustrat ești tu dacă nu poți înțelege o glumă simplă. Scuze, nu știam ca ești un monoton (n-are habar de glume) dar asta-i viațawinking

| Trollerul explică (pentru DoarSteff):

Pai toti ai venit cu raspunsuri serioase si ai venit tu un copil de 11 ani frustrat si cu chef de gluma proasta. Du-te la culcarewinking

| DoarSteff a răspuns (pentru Trollerul):

1. Ce înseamnă ''toti ai'' laughing; 2. N-am 11 ani am 16 smug; 3. Știi că ți-am zis că ești monoton? Dap, afirmație corectă big grin

| Moshoo a răspuns:

Cu un magnet mai puternic.

| Alle57 a răspuns:

Eu am vazut la magazine ca il indeparteaza cu magnet. Incearca pentru ca incercarea moarte nu are. happy Funda?batting eyelashes