De curiozitate, despre ce telefon e vorba? Pentru ca sa nu il trimiti degeaba. Si ce telefon ai avut inainte pentru comparatie?
Cel mai bine suna la ei si intreaba-i unde trimiti obiectul. Ai numerele in raspunsul lui "angelblue90".
Tine telefonul pana se închide, apoi baga l la încărcat 12 ore, ti se descărca repede ca nu este formatata bateria,
Nu l-am trimis inca. insa am completat formularul de aici : http://m.emag.ro/info/form/pickup si acum astept sa ma contacteze. inca nu stiu daca trebuie sa scriu pe pachet unde il trimit sau nu este necesar
Cauta in info
Comenzi si livrare
Servicii
Garantii si service
Contul meu
Informatii generale
Intrebari frecvente
Servicii Mobile
Suport 24/7
Telefon fix*:021 200.52.00
Telefon mobil*:0722.25.00.00
Program: L-D: 24/24
Contact service
Telefon mobil*:0742.726.843
Program: L-V: 08-20
S: 10-14
Contact asigurari
Telefon fix*:021 200.52.00
Telefon mobil*:0722.25.00.00
Email:asigurari@emag.ro
Program: L-V: 09-19
S: 10-14
Formulare de suport
Formular reparatie produs ›
Formular reclamații & sesizari ›
Formular returnare produs ›
Showroom-uri
Showroom-uri eMAG
Formular reparație produs
eMAG › Info Center › Formular reparație produs
Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de trimitere in service a produsului sa decurga usor:
Poti trimite in service produsele vandute de eMAG completand formularul de reparatie produs. Pentru a trimite in service produsele vandute de partenerii eMAG Marketplace, urmeaza pasii afisati in paginile dedicate acestora.
Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il trimiti in service are certificat de garantie electronic (oferit de Depanero), pe care il gasesti in sectiunea Garantiile mele din contul tau de client si in emailul pe care l-ai primit la finalizarea comenzii. Apoi completeaza formularul de reparatie produs de mai jos.
Daca in sectiunea Garantiile mele produsul figureaza avand certificat de garantie tiparit (care a venit in cutie, impreuna cu produsul), oferit de catre producator, contacteaza unul dintre service-urile autorizate specificate in el pentru a beneficia de repararea produsului.