Celalalt cont va fi de tip standard/limitat. Intrand de pe contul cu rang de administrator(protejat prin parola) din Windows 7 folosesti Parental Control(Start-->Control Panel). Acolo poti seta cand sa foloseasca celalt cont PC-ul, cat timp, ce programe poate sa ruleze, poti sa blochezi anumite site-uri web(ba chiar sa urmaresti ce site-uri a vizitat celalalt cont).
De asemenea poti edita securitatea fisierelor de pe hard-disk. Poti face continutul unui folder vizibil doar pentru tine sau sa fie sters doar de tine...si tot asa. Vezi Folder Properties-->Security. Editezi drepturile de acces ale contului limitat(debifezi read, write etc.).
Cam asa...
Imi poti lasa un PM cu adresa de mess pentru mai multe detalii ? eu deja sunt administrator iar celalat cont de limitat ( standard ) dar nu gasesc setarile acelea de exemplu astazi am luat Ccleaner si ia aparut si lui dar nu ii da voie decat cu password-ul meu! deci plzz un PM cu mess-u
PSS: ai luat o funda!
Cască bine ochii. Doar atât!
http://www.youtube.com/watch?v=NQvusEhpHcY
Mai mult n-am ce să zic. E foarte simplu și intuitiv. Când dai fundă înseamnă că un răspuns ți-a fost (cel mai) folositor, nu dai doar ca să încurajezi lumea să-ți dea răspunsuri; pe mine personal mă lasă rece fundițele astea. Am mai avut conturi cu sute de fundițe de-a lungul timpului pe acest site. Nu folosesc la nimic.
Politica site-ului interzice scrierea datelor personale public.
CCleaner nu-ți folosește la treaba asta.
TitoJacksana întreabă: