| AylinS a întrebat:

Buna,
Mi-am instalat avg si cand dau Scan imi apare o fereastra in care scrie ca aplicatia doreste sa intre pe net sau ceva de genul(stiu ca suna haios) si imi apare sa dau allow sau block.
Ce ar trebui sa dau? Adica cu ce ma ajuta daca dau una sau cealalta?

Si inca o intrebare, atunci cand intru pe mess sau deschid browserul imi apare o iconita in dreapta care scrie a new firewall was rule created etc..." E ok daca apare asa? Ma apara de virusi?

Răspuns Câştigător
| hugo a răspuns:

Trebuie sa ii dai allow pentru a putea sa se conecteze la internet(la server) si sa isi faca update-urile si ce mai trebuie sa faca. Daca ii dai block nu o sa se poate conecta la serverul propriu AVG. Iconita din dreapta iti apare sa te atentioneze ca ceea ce-ai deskis u a trecut prin sistemul de firewall, este ok asa...

3 răspunsuri:
| Vooortex a răspuns:

Avastu e cel mai bun antivirus. Avg e cel mai prost

| hugo a răspuns:

Nu lua in seama recomandarile de mai jos, fiecare antivirus are partile lui bune si rele, daca folosesti pc-ul doar pentru programele de baza, download, jocuri etc lasa avg pentru ca nu cred ca o sa ai problemehappyParerile sunt foarte diferite, HF

| MihaiRusu88 a răspuns:

Pai pentru prima intrebare: AVG e un rahat de antivirus. mai bine intra pe i download si caut nod32 ala e cel mai bun antivirus. PS e gratis
Si pentru a doua intrebare... pai ceva de genu ca freewall-ul a creat o regula si te apara de niste site-uri virusate sau ceva de genu