| ticaela a întrebat:

mi-am luat de curand un telefon samsung galaxy y. Problema este ca am wifi care merge foarte bine, dar imi este frica sa ma conectez la modemul din camera sa nu cumva sa vina facturile mari.

Intrebarea mea este ca atunci cand ai wifi reteaua la care te conectezi trebuie sa plateasca mai mult decat o factura normala sau este gratis pentru amandoi? funda ( scuze ca am mai pus intrebarea, dar am nevoie de mai multe raspunsuri )

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Daca vrei sa te conectezi la modem iti trebuie cablu! Tu ai wi-fi pe telefon dar trebuie sa ai si zona wi-fi! Adica, in casa trebuie sa ai un router si astfel ai wireless in toata casa. Daca te conectezi prin router la wi-fi ->nu platesti nimic in plus nici la telefon si nici la reteaua de acasa! Repet ->daca ai router in casa inseamna ca ai wireless ->NU platesti nimic in plus la factura de acasa indiferent de cate dispozitive(telefoane, laptopuri, pc-uri) conectezi la acel router (wi-fi).

1 răspuns:
| trolly a răspuns:

Hey.Nu ai de ce sa te speri tu platestibani ficsi pentru abonamentul la wifi. Deci nu platesti nici mai mult pentru telefon