anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna mi-am luat de curand un televizor nou nout SONY Bravia, model KDL\32\650.
Broblema e ca nu se aude sunetu cand ma uit la filme pe DVD, doar filmu ruleaza si atata tot fara sunet!
Dar la celalat vechi Hyundai, se auzea se putea vedea tot dar la ista ma mir de ce nu merge kit ca e mai smecher, cu tot felul de functii.
Ce sa fac, ce sa fac?
Dau o funda la cine ma ajuta!

Va multumesc mult de ajutor!

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Converteste filmul in format DVD PAL sau divX!
Probabil de aceia nu se aude sunetul ca nu suporta tv-ul acel format! Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Si cum sa-l convertesc ca eu il am pe DVD ars mai demult cu Nero, de fapt mai multe am pe el si unele le citeste altele si la unele se aude la altele nu.
+ de asta pe ila vechi reuseam sa gasesc subtitrarea la ista nu vrea nici cum, nici macar nu stiu ec sa mai cred de TV!

| lpavel a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei! Atunci sigur suta la suta de aceia nu merge sunetul la unele!
Rezolvare! :
Copi filmele de pe discul dvd in pc, apoi descarci programul : Freemake Video Converter si convertesti cu ala in format dvd! In acest format vei avea nevoie la fiecare film 1 disc dvd, dar sigur suta la suta va merge!
Mai poti incerca si in format Mpeg 2 e posibil sa mearga si cu ala, iar cu asta iti incap 2 filme pe disc... Sau mai poti incerca sa lasi toate filmele in formatul care sunt, doar sunetul sa-l convertesti in mp3, tot cu acelasi convertor!
Iar cu subtitrarile NU ai ce face, nu toate tv-urile sunt la fel, unul citeste un format de subtitrare altul nu, dar un lucru e foarte sigur : NU exista inca tv care sa citeasca toate subtitrarile existente! Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Mai am filme pe stick ca neru nu mai am!