| RMayer a întrebat:

Bună.Mi-am luat o tabletă Allview AX4 Nano,acum vreo două luni,printr-o promoție de la Rds-rcs și am o problemă cu ea.Mi-a mers destul de bine la început,recunosc,dar după au început problemele.Mi se deschide foarte greu,dacă mi se deschide(îmi apare logo-ul firmei și după aceea mi se blochează pur și simplu).Iar atunci când o face, după ce o folosesc câtva timp vreo 15-30 de minute, iar mi se blochează, fiind nevoită să o restartez.Nu am lovit-o sau ceva.Ram-ul este destul de mic, 512 mb,este din cauza asta sau are altă problemă? Știe cineva care ar putea fi cauza? Știam că nu putea fi prea bună,la prețul acesta,dar totuși aș dori ceva mai mult decât să navighez pe internet(uneori nici măcar acest lucru nu-mi merge, browserul mi se închide brusc).
Plănuiam să achiziționez un card de memorie de 32 gb și nu știu daca se merită, având în vedere probleme pe care mi le face.
Mulțumesc anticipat.Dau fundă pentru cel mai clar răspuns.

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Nu din cauza memoriei mici se blocheaza. Memoria mica nu te ajuta sa poti rula in conditii bune anumite aplicatii si jocuri. Sunt destul de multi care s-au plans de tabletele celor de la rds. E o problema de soft. Incearca sa o schimbi. Eventua sa faci un "factory reset". Daca nu poti, instaleaza din google play "clean master" si optimizeaza permanent memoria, multumeste-te numai cu aplicatiile preinstalate. Referitor la cardul de 32, nu m-as baga pana nu rezolv problema. Poti lua unul mai mic, daca vrei neaparat.Clean master te ajuta sa si muti anumite jocuri si aplicatii pe card, astfel mai eliberezi din memoria ei interna (4 GB).

0 răspunsuri: