| Vickyy a întrebat:

Mi-am reinstalat windowsul ieri, si acum cand intru in my computer, imi apare la partitii o partitie "System reserved". Cum pot sa scap de ea?

Răspuns Câştigător
| uNICKu a răspuns:

Aceea nu trebuia sa o creezi la instalarea windows-ului, el o creeaza automat dar nu o vezi de obicei in my computer decat daca o creezi u manual si se pare ca asta ai facut.nu mai poti "scapa" de ea pana la urmatoarea reinstalare, mai e o metoda ascuzand-o, dar acesta e un procedeeu mai complicat

4 răspunsuri:
| uNICKu a răspuns:

Mai detaliaza: ce litera poarta partitia si cat e de mare?

| Vickyy explică (pentru uNICKu):

Are litera G, si are doar 100 mb.

| Vickyy explică (pentru uNICKu):

Mi-am reinstalat windowsul ...Pentru ca reusisem sa sterg partitia, si mi-a dat o eroare, cand am vrut sa redistribui memoria din partitia G:/ ...Si mi l-am reinstalat pentru ca nu imi mai rula startup-ul. Oricum, multumesc, acum nu mai am nicio problema.

| uNICKu a răspuns (pentru Vickyy):

Aceea nu trebuia sa o creezi la instalarea windows-ului, el o creeaza automat dar nu o vezi de obicei in my computer decat daca o creezi u manual si se pare ca asta ai facut.nu mai poti "scapa" de ea pana la urmatoarea reinstalare, mai e o metoda ascuzand-o, dar acesta e un procedeeu mai complicat

| Menegon_Ioan_1963 a răspuns:

Nu poti! e o partitie care o face windowsul pentru.beckup(probabil e vorba de windows7)