| SilverEyes a întrebat:

Mi-ati putea da un sfat in legatura cu bateria telefonului mobil? In cam 25 de ore bateria telefonului mobil mi s-a umflat iar acum nu mai imi incape in telefon. E un mobil de RCS RDS, huawei u528. Care credeti ca este cauza si ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Lasa nene tu cauza, si du-te frumos la cine ti l-a dat, cu toate actele, si explica-le faza! Banuiesc ca nu il ai de mult, si ca atare, este - ar trebui sa mai fie! - in termenul de garantie, conform legii! Cauta actele facute cu ei atunci, citeste-le cu atentie, si apoi du-te la firma care ti l-a dat! Nu mai amana si nici nu neglija!
In Franta, si alte locuri au fost cazuri in care bateria de la telefoane a explodat, si a fost mare scandal!
Daca aia te trateaza necorespunzator, adu-le aminte ca mai exista si Protectia Consumatorilor!
Si in nici un caz nu te du singur - e ideal sa ai cel putin un martor de incredere! - nu uita! traiesti in Romania!

3 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Trebuie schimbată normal dar mai întâi verifică încărcătorul care s-ar putea să-ţi dea o tensiune mai mare decât cea standard. Contează şi tipul de baterie pe care îl ai în telefon.
Succes!

| mysteryo_3033 a răspuns:

Du-te si fa reclamatie la rds...si iti vor da alt telefonwinking

| SEAL a răspuns:

A tras apa de undeva de acolo e trebuie sa iei alta