Chiar nu poti sa intelegi ca mama ta nu este milionara? Inseamna ca te-a razgaiat prea mult. Eram copil, aveam circa 7-8 ani, am mers la mare pentru prima dată in viata mea. Am vazut un trenulet pe sine. M-am rugat de maica-mea sa mi-l cumpere. Mi-a explicat ca nu are bani. Abia stransese pentru a merge la mare. Am inteles si nu i-am mai spus nimic. Tu cati ani ai?
Ți s-a mai spus: muncește și tu ceva ca să-ți faci rost de bani pentru un laptop nou. Care costă în jurul a 2000 de lei (unul mediu) și nu este deloc ieftin pentru o familie cu venituri mici din România.
Normal asa ar fi bine ca daca s-a ars placa video sau procesorul atunci va costa aproape cat un laptop nou dar chiar si asa un laptop nou e mai scum iar ea stie de cati bani dispuneti!
Degeaba ii zici tu ca ai vrea marea cu sarea daca ea nu poate sa ti le ofere oricat de mult ar vrea! Fi si tu mai intelegator!
De curiozitate: Câți ani ai? Ești unul dintre cei cu scaun la cap de pe TPU și pari din generația mea Made in '70. Greșesc?
Depinde ce problema are laptopul și costul reparației? Daca toți ar cumpăra laptop nou eu ce as mai repara? Ce problema are?
Wow, ai reusit sa vezi trenulet pe sine in magazin? Eu vedeam doar la aia cu parinti cu ochi albastri si epoleti pe acasa, in magazine mai nimic. Carti de colorat si creioane...
Ray nu a inteles inca. Problema cea mai mare a laptopului de fata e utilizatorul...
Merge un refurbished cu 3 ani garantie la maxim 1300 de lei. Dar si aia totusi nu-s o suma care zace pe toate gardurile.
Da! Erau ceva trenulete cam ca asta: https://www.olx.ro/......iR8kZ.html Aveau alte culori si locomotiva era ceva de genul celei de la Electroputere Craiova.
Erau in magazine la Mamaia ca acolo veneau si straini, si pentru a le lua ochii. Eu eram in Hunedoara si nu vazusem asa ceva.
Da, da, si liniile erau separate. Asta e mai grosier, asa...
În locul mamei tale eu ți-aș fi dat și o bătaie ca să te înveți minte pe viitor.
Pacat ca nu esti mama mea. Nu stiu ce e cu voi astazi.
Cu gandul ramai. Nu trebuie sa stiu cati ani ai. Oricum esti aproape de pubertate.
Cand vei fi banii tai poti cumpara ce vrei.
"De ce sa muncesc sa fiu sclav ca tine."
Cu alte cuvinte mama ta e sclava si munceste si pentru tine, nu numai pentru ea. Nu meriti nimic. Nici laptop, nici mancarea din farfurie.
Fiica mea si-a stricat calclatorul primit cadou de ziua ei (a fost nervoasa ).
Cand l-a primit, i-am spus ca are 3 ani garantie de la mine, dar daca-l strica ea (si mai e e si obraznica), atunci nu-l repar, sa-l duca la altcineva la reparat.
Zis si facut, l-a dus la un service din oras, dar s-a speriat cand a trebuit sa plateasca si pentru constatare.
Cand a venit sa ceara bani, i-am spus sa munceasca pentru aceea suma undeva (a avut deja 16 ani).
Undeva, cumva, a reusit sa adune banii pentru constatare si a platit. Marea ei surpriza a fost ca, problema a fost un fisier sters de pe hard disk (command.com) si s-a putut repara in cateva minute.
Evident, si pentru aceasta manopera a trebuit sa mai plateasca.
Dupa aceasta "fapta mareata" a avut mare grija si nu s-a mai stricat calculatorul (acum este deja piesa de muzeu, dar perfect functional.
Păcat enorm de mare de o femeie Adevărată ca mama ta! Tea crescut până la o vârstă atâta de mare și tu nu vrei să muncești să-ți porți ți-e măcar de grijă să nu fi pe umeri mamei tale o altă responsabilitate o altă grijă!
Și acum vrei să mai și joci la Aparate și Cazinouri!
Enorm de Păcat de mama ta îți tratezi mama atâta de grav de greșit îți bați joc de mama ta, ear ea!, numai ea știe prin ce trece să-ți ofere ți-e totul pe tavă!
Dece nu muncești? Dece nu mergi la muncă? Ce faci toată ziua? Doamne Dumnezeule ferește! Nu-ți pare rău cu Adevărat câți tratezi în halul ăsta mama! Și acum te mai înhaiți și cu Pariurile sportive să faci banii ne munciți! Asta îi mai lipsește crezi tu mamei tale? Săte te știe un "om" care NU! muncește! și merge la Pariurile, Cazinouri! Asta este o femeie! O mama! Ca mama ta! Așa "merită"ia?
Mergi la muncă! Dacă erai Doamne Dumnezeule ferește! Copilul meu, de la 18 ani la muncă erai! Să-ți câștigi banii prin muncă viața reală! Adevărată! Nu să stai cocoțat! Vați obișnuit să aveți impresile astea de bogătași! Ai o vârstă în care ești apt de muncă! Și tu mergi la Pariuri! sportive! și Cazinouri! Vrei laptop nou, pentru jocuri? Doamne Dumnezeule ferește! Ce fel de "om" ești? Cum sa fi în halul ăsta de grav!
Adică îți consideri părinți sclavi tăi! Și consideri ca țise cuvine totul că ce? Dece nu mergi la muncă să vezi cum se fac bani în viața reală! cu Adevărat!
Nu-ți este rușine! Nu-ți pare rău cu Adevărat în ce hal îți tratezi părinți mă? Nu-ți ie mă frică dea! Dumnezeu! Și Hristos! Că o săte dea de pământ! La cum îți bați joc de mama ta tatăl tău! Ce sănt ei sclavi tăi! Să-ți stea la cheremul tău!
Și tu săte duci la Aparate și Cazinouri ca să "făcut banii" asta este "munca ta"! Dece nu mergi la muncă!?
Uite așa uite așa sunteți crescuți! Totul dea gata!
Și după îi faceți sclavi! Că vau crescut și vau dat să mâncați fără să munciți o zi în viață! Vau ținut la schoală! vau făcut cât munți apți de muncă fără nicio sechelă de mâncarea dea gata! să țină după voi curat, LA ORDİN! vai să nu pățiți ceva! Și voi? îi faceți sclavi!
Dumnezeul este sus!
Poate fii și de la memoria RAM, hard disk, bios corupt, baterie defecta, foarte rar e placa de baza defecta
anonim_4396 întreabă: