Acel OM PROST ti-a pus un antivirus bun. Sterge-l, o sa-ti intre virusi cu gramada, ai sa instalezi sistemul odata la 2 luni, si ai sa fii la moda.
Programele NU SE STERG, se DEZINSTALEAZA. Te duci in "add and remove programs" sau "program and features".
Nu am zis niciodata om prost Stiu cum se dezinstaleaza programele, si fii si tu mai explicit ca nu se intelege nimic din ce ai scris Prima data zici ca e un antivirus bun si dupa aia zici sa il sterg
Nu, n-ai spus. Dar nu-ti convine ca-ti blocheaza anumite site-uri. Ti-am zis sterge-l dupa cum ti-au zis "ceilalti". Fara sa te superi pe mine, m-am saturat de toti "oamenii de bine" care dau numai sfaturi "bune". Dar acum vezi cate site-uri au virsusi, viermi, troieni si cate si mai cate. Lasa-l ca e un antivirus bun. Nu mai descarca de pe softonic. Cauta aplicatiile, jocurile si ce mai vrei tu pe alte site-uri. Ca, din fericire sunt o gramada. Dar, calculatorul e a tau, alegerea e a ta. Eu am W7 de 2 ani si nu l-am reinstalat pana acum.
Tot NOD32 am, mai cateva programe cu care il curat permanent si de tot ce blocheaza NOD32 ma feresc.
Nu! Vezi in setarile antivirusului aici:
http://videotutorial.ro/......si-setare/
Pai opreste temporal de pilda cat vrei tu sa stai pe fb sau orice alt program 1h o zi, pana la restartare.