anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, nu inteleg la ce se foloseste intagramul si facebookul, va rog sa imi explicati!

Răspuns Câştigător
| 1986girl a răspuns:

Facebook de obicei se foloseste pentru a gasi prietenii din copilarie pentru a comunica familia daca sunt departe asa a fost proiectat prima oară acum a devenit matrimoniale cocalaresti, iar instagramul este folosit pentru postari pagini de business, recalme, vloguri etc sper ca te-a ajutat raspunsul, zi frumoasă! Fundita?

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sunt retele de socializare. Te-ai nascut ieri?

| T0T a răspuns:

Comunicare, informare și consum de divertisment și artă. Eu, cel puțin, la asta folosesc.

| Frank51 a răspuns:

Întâi să ne spui de pe ce planetă ne vizitezi happy

| darrio2007 a răspuns (pentru Frank51):

Planeta Moldova. De peste Prut.

| gabicoo a răspuns:

La nimic bun pentru tine! Treci urgent pe telegram și Vkontakte că vin rușii peste Moldova!

| Hammurabi a răspuns:

La nimic.
Sunt niște rahaturi făcute să te țină în fața unui device electronic, să te scoată din viața normală și să-ți dea iluzia că ai fi mai prezent în viața socială.
După cum se văd rezultatele, dacă cei mai vechi, care au acum 30 și ceva de ani, au mai rezistat cât de cât, noua generație e făcută praf.
Rețelele de socializare, n-au făcut altceva decât să-i desocializeze și să-i scoată din viața reală.

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Mmmmm, poate

| Lioana a răspuns:

Comunicare cu prietenii. Le vezi pozele si afli cum mai e viata lor.

| Simpatic a răspuns (pentru Lioana):

Viata lor falsa, locul unde orice cocalar si trompeta afiseaza o viata falsa
Am vazut destule care se pozeaza prin dubai si prin alte locuri "exotice" desi ele nu au o chifla in burta, ele fiind de la sat> marlea, merg acolo pe banii batranilor care le agata ca pe niste centuriste ce sunt, dar la aere nu le intrece nimeni
Asta e mentalitatea si asta e societatea de consum, in care omenii se vand pe nimic si mai au si lipsa de caracter sa arate ca vezi doamne pe ce picior mare o duc ei si ele

| Brizbriz a răspuns:

La spalarea creierului... EVIDENThee hee

| cfrtobias a răspuns:

Nici eu nu inteleg pentru ce e TPU? sau faci misto? parca ai fi un copil... tik tok pentru ce e?

| anonim_4396 explică (pentru cfrtobias):

Tiktokul este o aplicatie de sex plus 18 ani, din cate am inteles din raspunsuri nici facebookul si nici intagramul nu sunt aplicatii educative, doar ne spala creierul si ne teleporteaza intr-o lume sociala?

| cfrtobias a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca merge si fara 18 ani pe tik tok happy

| Sophieka a răspuns:

Facebook-ul trebuia folosit pentru studentii la Oxford insa a devenit foarte popular si persoanele influente s-au gandit ca pot face o multime de bani de pe el, ajungand sa prosteasca lumea sa o faca dependenta de aceasta platforma unde oamenii isi dedica o buna parte din viata lor, si multi arata cat ii duce mintea cu adevarat...

Instagramul e o versiune recenta dar usor diferita de Facebook care este menit tot pentru a crea castiguri financiare unor persoane si pentru a indobitocii masele de oameni.

Insa ambele platforme pot avea si laturi pozitive...De exemplu poti sa iti creezi cont de Facebook unde sa adaugi in lista ta de prieteni rudele / prietenii / colegii care locuiesc de parte de tine, si astfel sa comunici cu ei...Sa mai vezi poze cu ei sau sa va sunati prin audio call sau video call.

| Sophieka a răspuns (pentru Sophieka):

Dar la fel de bine poti face acest lucru prin Whatsapp pe telefon, astfel ca nu trebuie sa iti creezi conturi pe astfel de platforme gen Facebook sau Instagram ca sa iti creeze dependenta de ele.

Sa te pregatesti ca multi te vor cataloga ciudat cand vor auzii ca tu nu ai conturi pe Fb sau Instagram si iti vor pune intrebari...De ce nu ai cont, de ce nu vrei sa incerci, de ce asa si de ce asa... Tu raspunde-le direct si nu o lalaii ca te vor stresa cu intrebarile.

| NunuNini a răspuns:

Doar ca sa aiba cocalarii si pipitele unde se lauda si unde se certa.
Prin Facebook unii mai spioneaza. Cam atat.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Pai sa comunici cu prietenii mai inovat putin fata de sms-uri

| Maraa345 a răspuns:

Pentru conversatii.

| Fashionista10 a răspuns:

Aplicatii de spălat creierii =)

Răspuns utilizator avertizat
| relustefan a răspuns:

Sunt folositoare pentru ca poti sa gasesti persoane dragi aflate la distanta si nestiindule numarul de tl nu ai putea sa le regasesti. Eu am gasit intamplator pe Facebook o prietena pe care nu o mai vazusem de 15 ani.