Nu cred ca se intelege ce am scris in intrebare, Am spus sa compar (adica un site in care sa imi puna laptop langa laptop si sa imi arate specificatiile la amandoua.nu am spus "cumpar" ci "compar" ma rog, imi cer scuze.
Omule cind vrei sa cumperi ceva intra la acel brand pe net la ei ca au site unde si vind.Deci daca vrei Apple intri la www.apple.com si acolo ai de unde allege ce doresti tu.Intra la Apple dar pe America ca sint mult mai ieftine.Acum nu stiu cit te va costa trimisu dar vezi ca daca cauti iti spune si daca vind in afara US si cit costa shipingul.Dar cel putin cumperi ceva real, bun si asa mai departe, nu toate satifturile, toate rebuturile si refurbishidurile din alte tari ce le trimit ei in Romania.Nu e de mirare ca sint atiotea probleme la noi cu calculatoarele, telefoanele etc.Bine unde mai pui la cit se pricep romanii sa foloseasca aceste deviceuri plus stifturile ce ei le trimit nu-i de mirare.
Omule, daca intru pe site-ul lor official nu o sa gasesc sa compar un gaget de-al lor cu altu de la concurenta!
Scuze am gresit eu am citit cumpar in loc de a compara.Deci vrei sa compare Apple cu ce cu Acer? Fugi deaci omule cred ca glumesti.Acer sint cele mai ieftine calculatoare si cele mai slabe totodata de pe piata.Deci daca tu cauti sa faci o comparative intre cele doua branduri atunci nu te mai obosi. Poate daca ai compara cu Sony mai zic ar mai merge.Asa ca poti lua un Acer la un pret foarte mic si cu proprietati mult mai bune ca Apple da poti gasi since foarte multe.Dar problema este cit va functiona si daca in realitate este mai bun ca Apple.Cauta si vezi teste facute unele care au component mai mari si care nu-s mai rapide sau mai eficace decit ce are apple.Nu stiu ce face Apple sau Sony dar cind fac ceva pai ala e lucru manual frate este calculator intr-adevar nu ragaz sa prajesti oua pe el asa cum sint restu.Eu zic asta din experienta ca am avut mai toate brandurile si ce zgomote scoateau cit de tare se infierbintau ca m-am lasat de ele siam luay sony.Nu am luat Apple pentru ca nu-mi place sistemul lor de operare.Dar ambele sint foarte linistite, nu auzi nici un zgomot si nici nu se incalzesc. Apoi cinmd vrei sa cumperi ceva te uiti si pentru ce iti trebuie sau trebuie sa stii pentru ce vrei acel calc. Daca este pentru jocuri atunci cauta laptopuri facute special pentru jocuri gen Alienware si altele. Daca cauti doar asa sa-l folosesti la orice in afara de jocuri Apple sau Sony sint cele mai bune optiuni.Si daca vrei sa faci comparatii intra la fiecare pe site alegi unu care sa-ti placa notezi caractwerisiticile si apoi cauti cite unu din fiecare si vezi si pretul.Dar degeaba compare dca nu ai folosit.Nu stii din comparatii ce zgomot scoate si cit se incalzeste, nu stii daca e mai rapid si asa mai departe. Aple este cel mai rapid laptop atunci cind faci teste si orice brand care are cam aceleasi caracterisitici.Asta spune totul cred.
Ce vrei tu nu gasesti siteuri sa compare sa puna unu linga altu si sa arate ce? Daca e cauta dar scrie in engleza si gasesti, eu am gasit odata Apple, Sony, HP sinca un calc care erau puse asa unu linga altu si erau testate.Asa gasesti la magazine, cel putin eu le vad pe toate asa unu linga altu.Dar cam dificil sa gasesti din fiecare brand exact cu aceleasi caracteristici.La procesor gasesti nu-i problema.Insa problema apare cind vine vorba de placa video.De memorie si hard nu cred ca se pune problema ca alea se pot schimba oricind. Apple este slim dar sint si altele si mai slim.Dar asa slim cum sint nu te astepta la mari performante de la ele. Oricum eu as allege Apple sau sony.Si poate Samsung mai nou.Au scos cei de la Samsung acum ceva laptopuri foarte frumoase si performante.Chiar le-am vazut la magazine totul din aluminiu si foarte bine facute.Cred ca Samsung este singurul laptop ce nu am folosit mai mult de o saptamina.Deci nu stiu despre el daca se incalzeste sau nu.In rest sint f bune.Deci eu as opta pentru astea 3.
Pcfun.ro, eMAG, evomag. ca magazine
ca laptop eu nu as lua nici unul din ele
pe primul nu l-am gasit nici macar in engleza ca informatii, si mi se pare prea slab pretul e undela la 1000 1100 lei.
mac-ul e prea scump. cu 4800 lei iti iei un laptop mult mai bun
acum depinde ce fel de laptop vrei, si ce vrei sa faci cu el.
Da,pe primul nici eu nu am gasit prea multe informatii, este intr-un pachet de abonament Romtelecom pe site-ul http://www.romtelecom.ro/......figurator/ si voiam sa imi fac o idee care din cele 2 e mai ok. la Apple nu prea stiu. Pai pe internet, Steam-ul sa mearga si eventual niste programe de downloadat muzica de pe youtube gen dvd studio soft. Si de ce am optat si pentru un Apple? pentru ca e ultraslim si design-ul acela imi place foarte tare, atat carcasa cat si soft-ul lor. Multumesc pentru raspuns
Eu am cerut mac book air si tu mi dai macboock pro...
Hopa,scuze nu vazusem tu mi-ai dat un link la mai multe laptop-uri. Totusi nu gasesc laptop-ul Acer ca sa pot sa-l compar cu Apple
1. Poti
2. Poti
Si referitor la ...toata intrebarea, mai exact, pot spune ca ...nu pot face reclama aici pe TPU.ro, insa pot sa te conduc spre "price.ro". Cauti un model, oricare. Ai o lista cu concurenti. Lasa-mi PM daca ai nevoie de ajutor. Am cateva companii serioase de la care cumpar aproape de 2 ori pe luna atat componente cat si gadget-uri. Salut!
Multumesc pentru raspuns, cand cumpar voi cumpara de la Emag sau magazine din oras.Nu imi place sa cumpar produse de pe internet. Iti multumesc foarte mult!
Narcis_Oprea_1990 întreabă: