Intr-adevar. Am si eu corby.
Dezavantaje :
- Camera, desi e de 2 mp. nu e foarte buna.
- Eu am probleme si cu cablul de date. inca nu mi-am gasit. si am inteles ca se gaseste cam greu :-s. dar iti poti cumpara Bluetooth . :d
- Atunci cand il scapi, sare si carcasa, si cartela, si bateria si cardul de memorie. . [ insa nu mi se pare foarte rau
- Am mai observat ca are un ecran foarte tare. adica, o prietena de`a mea are un Lg Cookie si am observat ca ea intotdeauna apasa cu unghia pe ecran ( intr-adevar, are unghii mari ), ceea ce la corby nu prea este posibil. ( nici asta nu e foarte grav, cred )
- Touchscreen`ul cred ca se strica repede. Adica eu am scapat odata putina acetona pe ecran. si nu a mai mers partea stanga. Acum nu stiu daca era din cauza acetonei sau alta cauza.
In rest, e un telefon bun. Are si un design captivant. Adica asa, imi place. dar eu sunt innebunita dupa poze. iar cand nu am aparatu la indemana. nu prea imi iese cu telefonul . Cel mai tare imi place ca iti da 3 carcase ( una neagra, una cu model si una simpla. acum depinde ce culoare ti-ai ales ). In rest, imi place. Se aude si destul de tare. Chiar ti-l recomand :d.
Pupici :* :*.
funda ?
Eu am Corby din ianuarie si pana in prezent nu am nici o plangere de facut. Touchscreen-ul merge ca in prima zi, pozele ies foarte bine. ti-l recomand cu incredere!
Si eu am Corby de aproape un an de zile si pot sa spun ca sunt foarte multumita de el. Touch screenul merge foarte bine, e rapid. Pozele si filmuletele ies destul de bine, muzica se aude super siii are o forma destul de feminina.
Sfatul meu e sa il porti intr-o husa pentru a evita zgarierea ecranului
Este un telefon frumos ca design dar la soft lasa de dorit...iti recomand un Nokia 5230 daca pui accent pe soft.