| botik_3241 a întrebat:

Buna!

Nu ma mai lasa sa intru pe profilul de facebook. Am incercat sa ma conectez in dimineata asta, scriu id-ul si parola, dar mai apoi ma duce ep o pagina in care scrie:

Facebook Will Be Back Soon

Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.

Ce inseamna asta? Ca mi-e spart profilul? Am incercat sa ma uit de pe un alt profil si prima oara mi-a dat ca pagina nu a fost gasita sau link-ul este incorect, dar dupa am mai incercat si imi arata profilul. Am putut intra inainte de a ma conecta pe calculator de pe telefon si a mers, dar acum am vazut ca nici de pe telefon nu ma mai lasa.

Am "piersut" de tot profilul, sau chiar trebuie sa astept asa cum scrie acolo? straight face

Răspuns Câştigător
| MCG a răspuns:

Exact cum scrie si acolo:,, Facebook is down for required maintenance right now". Facebook este oprit pentru lucrari de intretinere in acest moment, deci vei putea intra imediat ce se termina Update-ul! Pa! happy

| botik_3241 explică (pentru MCG):

Eu nu ma pot conecta dar altcineva, de pe acelasi pc, poate. Esti sigur ca e doar o problema de la ei? De 3 ore astept si nu imi merge! straight face

| MCG a răspuns (pentru botik_3241):

Da, cred ca au fost modificate setarile contului tau si Facebook a identificat asta si a intervenit o problema in procesarea informatiilor. Am fost admin la Facebook Romania, spune-mi ce nume ai pe Facebook si voi incerca sa aflu tot ce pot!

A mers sa ma conectez putin, am vazut ca nu mi-a umblat nimeni prin mesaje sau altceva, dar cand am incercat sa dau like la o poza mi-a aparut ca e o problema momentan si sa revin mai tarziu. M-am deconectat, am incercat sa ma conectez din nou, dar nu imi mai merge! sad
E sigur de la ei? straight face

Da, e de la ei!

Multumesc ca m-ai linistit putin inainte sa vad eu asta, si dupa. Sper sa fie de la ei si sa nu se intample nimic cu contul meu, am mesaje, convorbiri acolo, si mi-e putin frica! :*

Stai linistita! :* Mi-a facut placere sa te ajut si sa vorbesc cu tine, poate mai vorbim candva!winking

Iar imi arata la fel! sad Cat o sa mai tin problema asta?

Da, poate o sa mai vorbim! happy

Imi lasi un id? (Eu sunt omu` social si imi place sa fac cunostinta cu persoane noibig grin...sa nu intelegi gresit big grin)

Cosmina10050

Ms...se rezolva acum big grin

| Haraba_Monica_1990 a răspuns (pentru botik_3241):

Buna si-a revenit facebook tau.....si eu am probleme cu facebool.

21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MiculFaraon a răspuns:

Da cred ca esti blocata vreo luna cam asa. Oricum nu te speria o sa poti sa mai intri pe el. Pa-pa.

| valim a răspuns:

Facepalm straight face
Daca nu stii engleza macar puteai sa traduci cu google translate.

| botik_3241 explică (pentru valim):

Nuu, crede-ma ca stiu ce scrie acolo, doar ca am incercat sa ma uit de pe alt profil si deja nu imi mai arata comentariile de la poze. am incercat sa imi trimit un cod pe adresa de e-mail, dar cand dau acolo trimide, ma duce la o pagina alba. Am mesaje acolo, am tot, si mi-e cam frica.
De pe alt profil merge sa se conecteze pe calculatorul meu. Stii cumva ce inseamna asta?

| valim a răspuns (pentru botik_3241):

Ciudat :S
Nu stiu ce sa zic... trimite si tu un mail la appeals@facebook.com
si spune-le ce s-a intamplat, in engleza.

| SexyBengos a răspuns:

In acel moment staff-ul Facebook efectueaza; ucrari de mentenanta, adica mai baga chestii noi sau repara ceva. Stai calm(a) ca nu s-a intamplat nimic rau si in cateva minute/ore poti naviga din nou.

| marypitic123 a răspuns:

Nici eu nu pot sa intru scrie ceva gen "securitatea a inceputa la data... la ora... continua dau contina si scrie sa adaug o adres noua de email o scriu dupa aia apare introdu codul trimis pe email si nu vad nici un cod

| Haraba_Monica_1990 a răspuns:

Buna .....am aceiasi problema cu facebook.