Specifica ce semnifica "nu imi merg". ca acele taste sunt moarte, sau ca apesi de ex o litera si scrie altceva? in cazul in care ai taste ce nu raspund deloc atunci cel mai indicat e sa schimbi tastatura. in functie de modelul de laptotp costa intre 25 si 40 de euro. ca sa o schimbi nu e mare filozofie.
Fa ca mine si ia-ti tastatura, ca nu se merita. acum cateva luni mi s-a dus tastatura de tot la laptop. am fost cu ea la reparat si dupa alte 2 luni iar nu imi mergea jumatate si pana la urma am luat una wireless si nu am nici cia mai mica probleba, dar a ttrebuit sa o dezinstalez pe cea de pe laptop pentru ca se apasau 2 butoane incontinuu faara sa le ating eu
Verifica daca sunt bine fixate (sa faca contact)... daca sunt ok si nu functioneaza problema poate fi de la placuta aia pe care-i prinsa tastatura si te va cam costa s-o schimbi...
Incearca sa faci un formular sa vezi cat te costa sa il repari aici http://bit.ly/OH6Adb
Pai vezi ca merg scoase curatele si punele la loc
dac nu mere ia-ti o tastatura noua si schimbo
daca nu te pricepi duo la reparat
"Nu merg" in sensul ca nu raspund sau nu se apasa pana in capat? Eu am patit ceva asemanator si aveam mizerie sub taste (frimituri). Daca asta e problema vezi ca tastele ies relativ usor. Ridica usor de un colt al tastei si iese. Vezi cate taste scoti sa nu le incurci.
Salut nu-mi mai scrie pe laptop literele mij, o fi tastatura de vina si trebuie schimbata, ma cheama petre te rog sa ma ajuti