Am avut exact aceeas problema,am cuplat boxele,se auzea f incet,am incercat boxele la telefon era ok,pana a venit un amic de al meu si mi-a suflat placa audio cu un aspirator, acolo era buba, din cauza prafului cat de putin ar fi, nu e greu sa scoti placa audio, si sa-l sufli s-l cureti cu o pensula cu par moale. daca zici ca driverele sunt si totul e ok la calc.
Dar placa de sunet e incorporata...
Si cum as putea sa o "curăț"?
Daca placa de sunet e on board, atunci iti poti cumpara una prin usb, e in jur de 30 de lei, are mufa pentru microfon si mufa pentru difuzor. Eu era cat pe aci sa cumpar una dar a venit amicul cu aspiratorul. M-am uitat cum a facut el, deci a deschis capacul si in spate unde se introduce juck-ul de la difuzor este placa de sunet. Se cunoaste daca e sau nu on board. daca are picioruse, tragi de ea si cureti acolo cu o pensula, dar nu te indemn sa nu faci vreo prostie, mai bine cauta un amic care se pricepe sa te ajute., deci daca placa e on board, ramane solutia sa cumperi una externa la usb.
Aceeasi problema o aveam si eu si nu stiam cum s-o rezolv am cautat solutii peste solutii pana ce am vazut intr-un magazin un fel de aspirator minuscul care era special pentru placa de sunet care se punea acolo si defiecaredata cand se punea unpic de praf pe ea acel aspirator il trafea si il dadea afara. Am avut si eu problema asta iar chestia aia e in jur de vreo 60-70 de lei. Daca nu gasesti acel aspirator minuscul, incearca cu un aspirator mai mare. Stai linistit, nu este de la bios nu umbla acolo ca nu ai de ce... mai rau ti-l strici. Ramai calm, ia un aspirator, decupleaza placa de baza si dai acolo unde este praf si se va rezolva. P.S.: poti da din timp si acolo pe unde mai este adica nu numai unde este placa de sunet, ca sa nu mai fie nicio problema, eu mi-am dat pana si sursa cu aspiratorul. sper ca te-am ajutat...