Pai intri la conexiuni si setezi ca google sau ce folosesti uh sa fie baza(principalul)
Habar nu am. asa mi s-a intamplat si mie de 3 ori! si de fiecare data i-am dat restart la windos
Nu la asta m-am referit! asta e floare la ureche ...programele computer-ului de exemplu:paint
Incearca asa : te duci la un fisier video sau MP3, dai click dreapta pe el => te duci la PROPRIETATI => vezi la TIPUL DE FISIER faci click pe SCHIMBA si acolo alegi WINDOWS MEDIA PLAER sau WINAMP daca il ai instalat si ok, appoi revii si imi spui ce s-a intamplat. De cind ai instalat MOzila?
Asa am facut! dar, doar programul asta merge asa! de exemplu daca vreau sa deschid paint sau wordpad, nu functioneaza si se deschide cu mozilla! cam de vreo 8 luni am programul mozilla...da am facut eu ceva cred ca...de asta! apreciez ca vrei sa ma ajuti si iti multumesc!
Ce fel de Windows folosesti? Dar daca dezinstalezi Mozila si iti instalezi Google Chrome, ai incercat? Mai incearca uite asa : Deschide Control Panel, cauta otiunea PROGRAM DEFAULTS dai click si acolo gasesti ce iti trebuie. Revii si imi spui.
Da nu stiu ce mi s-a intamplat cu Google Chrome, ca l-am avut instalat, si iar l-am reinstalat...un timp mi-a mers si dupa aceea nu mi s-a mai incarcat deloc, de asta am descarcat Mozilla!
Andrei1124 întreabă: