| paul9923 a întrebat:

Nu stiu ce tel sa-mi iau. Pana acum m-am gandit la Lg l7; Sony experia U si Samsung Galaxy Ace. As dori sa le clasificati pe toate. Cea mai buna clasificare primeste fundahappy

PS: as dori sa ma ajute un Orange Helper. Va multumesc!

4 răspunsuri:
| McBygie a răspuns:

Salut eu am un Sony Xperia U si sunt foarte multumit de el camera foto/video de 5mp m-a impresionat. Muzica se aude foarte clar si destul de puternic dar singura chestie dezamagitoare a fost ca nu are slot de card dar are 4gb memorie interna si ecranul este rezistent la zgarieturi, telefonul are multiatingere (4 degete). Despre Samsung Galaxy Ace : este un telefon bunicel adica are mai multa memorie ca si Xperia dar el nu are led-uri care au multe culori, nu are camera secundara nu are multi atingere dar este un telefon bun si folositor. Despre Lg nu stiu ce sa zic dar mie nu mi-a placut nici odata firma Lg. Si pentru data viitoare sa scrii corect si numele complet al telefoanelor.

| sltlp a răspuns:

Performanta: xperia u>> LG l7> galaxy ace. Xperia u este cel mai placut, ar fi fost un teelfon perfect, nu glumesc, dar au dat cu batul in balta tare, ca nu i-au pus card. Daca iti ajung 4 gb, eu zic sa mergi pe u

| emmyl a răspuns:

Și, ca să te încurc și mai mult, iată telefoane lansate anul acesta, Samsung, cu camera de minim 5 mp:
http://www.gsmarena.com/......sults.php3