| danielageo1995 a întrebat:

Buna,
Nu stiu daca am postat unde trebuie, daca am gresit scuzati-ma dar este prima data cand postez o intrebare in vreun loc pe internet.
Am o problema la care sper sa gasesc ajutorul aici, printre voi.
Lucrez ca model la un studio din Bucuresti (nu dau numele, nu vreau sa fac reclama), am lucrat 3 ani si ceva la acel studio, pana saptamana trecuta, cand datorita unor discutii, am hotarat sa plec si sa fac pe cont propriu.
Acum, am o mare problema cu contul de chaturbate. Inainte, cand eram la studio, din cate am auzit de la celelalte fete si discutii, adminii de acolo aveau un program special sau ceva de felul asta si bagau la fete cate 1000 sau 2000 de trafic pe fiecare model, eu aveam intotdeauna peste 800 1000 de trafic in camera, si eram pe pagina 3 de obicei..sau in cel mai rau caz pe pagina 4. Si faceam bani destul de bine, pot sa zic.
Acum, de cand lucrez de acasa, am fost nevoita sa imi fac alt cont, am verificat contul, poza de buletin, stiti si voi procedura...Problema este ca nu am mai mult de 20 30 de oameni in camera si abia daca fac ceva bani, este mult mult mai slab decat la studio.
Vreau sa va intreb si sa va rog, daca aveti un program pentru trafic sa ma ajutatai si pe mine o perioada si apoi pot sa va si platesc, nu este problema. Dar momentan nu imi permit sa dau bani pe program...Am cautat pe google si am vazut ca sunt unele siteuri care ofera asta dar nu am reusit sa il gasesc gratuit nicaieri.

daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscatoare.Va pup!

Răspuns Câştigător
| Mariusdrg95 a răspuns:

Îți recomand să folosești și onlyfans cu reclama prin Instagram și Facebook. Eventual poți pune și link uri către pagina de chaturbate, popularitatea o câștigi mai mult din accesări. Dai mesaj în privat dacă vrei mai multe detalii

| danielageo1995 explică (pentru Mariusdrg95):

Onlyfans asta cum functioneaza? l-am cutat pe net. am gasit inca unul pe www.unuro.com dar este doar cu plata. nu l-am gasit gratuit...crezi ca ma poti ajuta?

| Mariusdrg95 a răspuns (pentru danielageo1995):

Ți-am dat o cerere cu mesaj cum ma găsești pe Instagram și sa te ajut, în trecut ma ma ocupam cu reclame și sigur te pot ajuta sa te ridici și tu

11 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Intram des pe acel site,si te rog stergel, editeaza-ti intrebarea, intra si copii pe aici, nu am vrea sa fie expus, ok?
Legat de ceea ce spui, e posibil sa fie adevarat.Insa, mai bine ai cauta sa te orientezi spre alt site de videochat cu plata, in care idioti sa plateasca doar sa faci pe psiholoaga.Iti spun un lucru,cand hainele cad repede,si interesu cade la fel.O femeie trebuie sa stie sa vorbeasca, ca si un barbat de altfel, pentru a initia o discutie. Daca doresti sa afli mai multe, scrie-mi, bucuros iti voi explica despre ce e vorba. Poti face si de acasa, trebuie doar sa gasesti idioti indeajuns de multi incat sa stai cat mai mult timp imbracata.Site-ul care tu l-ai mentionat mai sus, e unu care te vad toti cand cad hainele.Pe cand alte site-uri intri in separeu si arati ceva.In fine, scrie-mi poate te pot ajuta eu cu mai multe.Ai insta?

| Violleta2022 a răspuns:

Cand nu este cunoscut site-ul nu ai cum sa ai clientela!
va trebuii sa muncesti un an doi pe rupte, ca sa te fac cunsocuta sis a vina oamenii pe camera ta, ca sa-i cand esti un "nimeni" la inceput de drum, nu da nimeni buzna acolo.
Nu exista programe sa-ti creasca tie audienta ci munca-multa sau reclama platita.
Daca era totul atat de usor de castigat si facut bani multi, tu crezi ca fetele celelate nu-si faceau singure propria afacere?
Tu ai plecata de la un "supermarket" cunoscut la un "magazinas de cartier" unde nu te cunoaste nimeni si nu intra nimenis a cumpere de la tine.
Plateste reclama si vei vedea ca vor apare si cumparatorii. dar cu rabdare, in ani, iti creste faima si renumele si ajungi sa-ti construiesti singura, un business bunicel.

| danielageo1995 explică (pentru Violleta2022):

Buna Annastassia, da ai dreptate, audienta se castiga in timp si cu multa munca. Dar am auzit ca studiourile folosesc programe de trafic pentru a ridica propriile modele. Eram curioasa daca cineva de aici are programul si mi-l poate imprumuta gratuit.
Tu esti model?

| Violleta2022 a răspuns (pentru danielageo1995):

Nu, nu sunt model, sunt expert contabil de vreo 30 de ani.

| cristinaghica97 a răspuns (pentru danielageo1995):

Buna si eu doresc un program dinacesta dar care sunt ca nu stiu si mi as dori chiar sa le cumpar

| Catrice a răspuns:

Asta e, lucrezi pana câștigi popularitate.

| svenhassel13 a răspuns:

E greu

| VladAntonio a răspuns:

Deci totuși nu se câștiga chiar atât de bine laughing)

| cristinaghica97 a răspuns:

Buna ai gasit vreun program?