Se poate dar cum a zis mai sus GeosBios nu le poate recupera in totalitate, fisiere incomplete, etc...
Depinde ce inseamna odata. In principiu, la scurt timp dupa ce au fost sterse, se mai pot recupera, Daca au fost sterse acum o luna de zile, timp in care tu ai mai instalat / dezinstalat programe pe hard disk, nu prea mai ai ce recupera. Iar daca mai recuperezi ceva, cel mai probabil informatia recuperata nu va fi intreaga si nu-ti va mai folosi la nimic. Adica daca aveai niste fotografii spre exemplu, dupa recuperare sa-ti apara numai jumatate din fotografie si nici atata.
Si mie mi s-a intamplat asta oadata cu niste fisiere si am instalat un program dar din pacate nu am mai reusit sa le recuperez pe toate, daca e vorba de niste fisiere mici si putine s-ar putea sa le poti recupere, din pacate nu mai stiu cum se numea progtamul, dar cauti pe google si gasesti foarte usor, bafta. FUNDA PLS
Nu, nu le poti recupera, recycle bin e doar un " folder " unde pui fisierele care nu iti mai trebuie, dar care le poti folosii alta data, dar daca dai ctrl + del, sau stergi din recycle, nu se mai pot recupera, ast funda !
piciuk întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SlowLikeSnow întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: