| Alina_5575 a întrebat:

pe 17 mi-am schimbat parola la id deoarece cineva o stia iar ieri am schimbat`o din nou insa de aseara dupa ce am iesit de pe mess nu mai pot sa intru (stiu ce parola mi-am pus dar nu stiu ce s-a intamplat)oare ce s`o fi intamplat, de ce nu mai pot sa intru pe acel id?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de situatie. Daca iti spune ca id-ul tau a fost blocat, atunci poate ai gresit parola de mai multe ori sau poate acea persoana care iti stia parola veche a incercat sa-ti intre pe id si a bagat de multe ori vechea parola.In cazul in care este gresita parola de mai multe ori, id-ul va fi blocat pentru 24 orewinking, dupa care vei putea intra din nou pe el. A si valabila acum este parola pe care ai pus-o ieriwinking, nu cea de alaltaieri.

3 răspunsuri:
| alex2009 a răspuns:

Poate persoana care stia vechia parola a reusit sa o afle si pasta cu ajutorul unor programe de spart parola si a mai schimbat-o si el o data cand vrei sa intri pe id iti zice ca parola sau id sunt incorectre? daca iti scrie acest lucru probabil a schimbat-o daca nu iti apare acest lucru incearca sa reinstalezi mesul. Succes

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Este posibil sa nu se fi inregistrat cum trebuie, sau cineva a spart contul si a schimbat din nou parola.
Din ceea ce scrii tu reiese ca ai schimbat de 2 ori parola la nici 2 zile distanta. Cu siguranta a intervenit o mica eroare, incearca sa rescrii prima parola introdusa pe 17.

| silviu6 a răspuns:

Dami mie parola si sa vad dac intru eu.