Https://m.apkpure.com/instagram/com.instagram.android
De aici poți instala versiuni mai vechi. Vezi în josul paginii. Întâi dezinstalezi apk actual.
Stiu ca pot instala o versiune mai veche, dar versiunile mai vechi nu au anumite lucruri, de exemplu filtrele sau optiunea cu muzica de la story.
Da, am incercat. Am intrat si de pe alt telefon si la fel e.
Ai putea apela la support. Cred ca aplicatia are ceva bug pe contul de care zici. Daca persista poti apela la un apk mai recent.
Ai putea incerca pe un pc sau un laptop sa vezi daca e same.
Da, e la fel si de pe laptop. Nu stiu daca e bug, adica nu e ca nu imi apar deloc. La pozele mele imi apar cate aprecieri am, dar la alte persoane imi apar persoanele care dau, dar nu imi apare cate sunt. Imi apare "si altii". Stiam ca a fost mai demult un update de la care nu mai apareau numarul de aprecieri, dar nu inteleg de ce nu e la fel la toata lumea, ca e aceeasi versiune.
Eu nu am patit nimic asemanator, probabil ca e un bug la contul acela. Singura varianta ar fi sa apelez la support. Sa le dai un mesaj fie vesel fie "nervos" cu situatia asta.
Https://www.bbc.co.uk/......d/50434187
Am gasit si articolul asta, joaca-te putin prin setari sa vazi daca e ceva pe acolo.
Vad ca si aici scrie ca doar unele persoane nu pot vedea numarul de aprecieri: https://help.instagram.com/119076706115857
Sincer sa fiu mi se pare o prostie chestia asta.Un test fara motiv sincer. Ai incercat sa vezi daca e poate de la "push notifications"?
Https://snipboard.io/qkuUyT.jpg
eu sunt de la pc si il am in romana pe google chrome.
Da, am incercat. Nu cred ca e de acolo. In fine, asta e. Nu ma deranjeaza foarte tare ca nu imi apare numarul de aprecieri, dar nu stiam de ce unora le apare, iar altora nu.
Am inteles
Https://modilimitado.com/ You can install older versions from here. See at the bottom of the page. First uninstall the current apk.