Da merge. Dar daca vrei sa te joci pe el jocuri, baga-ti w7 sau si mai bine w 8 pentru ca pe linux nu sunt toate jocurile optimizate, adica nuate jocurile o sa-ti mearga nu pentru ca nu-i calculatorul bun. Daca vrei sa il folosesti pentru servici si altele atunci bagi ce sistem de operare vrei. Si eu am cest sistem si eu iti zic ca e forte bun, am mutat pe w7 fara probleme. Mi-a facut placere sa te ajut.
Poti pune un alt sistem de operare fara probleme. Legat de sistem, daca vrei ceva mai "Zdravan" recomand sistem pe componente.
Baga Windows fara probleme. Preferabil 8.1
Nu vrei sa iti pierzi vremea prin lumea linux, decat daca ai vreo pasiune sau ceva ascuns.
O mare parte a jocurilor si a aplicatiilor cunoscute ruleaza sub Windows. Si banuiesc ca si majoritatea prietenilor tai tot sub Windows stau.
Nu uita ca n-ai pus factorul pretului, Windows costa bani pe cand Linux costa doar banii pentru CD/DVD.
Da, nu cred ca sufera prea tare de asta.
Bineinteles ca merge. Ce trebuie sa te gandesti, e ca primul lucru ce iti trebuie e in special sa stii ca Linux si Windows 8 optimizeaza ideea de module (procesorul tau e "dual core" per module, si ai doua module), deci ai sa ai o performanta putin mai buna cu Windows 8 (sau 8.1) respectiv Linux.
Pe moment iti recomand Linux calduros, mai ales daca ai Mint sau Ubuntu, deoarece vei primi actualizari gratuit ce nu-s garantate in lumea Windows (Windows XP a expirat deja si Windows 7 va expira in 2015: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/lifecycle ).
Deci mai gandeste-te inca o data sa pui ceva ce teoretic este putin mai bun, cand ai ceva ce este foarte bun deja (in Linux) si iti merge.
Da merge. Dar daca vrei sa te joci pe el jocuri, baga-ti w7 sau si mai bine w 8 pentru ca pe linux nu sunt toate jocurile optimizate, adica nuate jocurile o sa-ti mearga nu pentru ca nu-i calculatorul bun. Daca vrei sa il folosesti pentru servici si altele atunci bagi ce sistem de operare vrei. Si eu am cest sistem si eu iti zic ca e forte bun, am mutat pe w7 fara probleme. Mi-a facut placere sa te ajut. W7 poti sa-l iei mai intai de pe net cracked
, il tragi pe un Cd si dupa aceea muti de pe linux pe w7. Eu asa am facut.trebuie sa iei si activator pentru. El
Eu raman la ideea ca windows 8+ este alegerea corecta...
W7 e cam batranel.