| Ana00005 a întrebat:

Pe Sistem IT MYRIA STYLEV8, AMD Richland A8-6600K 3.9GHz, 6GB, 1TB, AMD Radeon HD 8570D,cu sistem de operare preinstalat Linux, merge sa pun in loc de Linux Windows 7?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Dinu_Sebastian_1994 a răspuns:

Da merge. Dar daca vrei sa te joci pe el jocuri, baga-ti w7 sau si mai bine w 8 pentru ca pe linux nu sunt toate jocurile optimizate, adica nuate jocurile o sa-ti mearga nu pentru ca nu-i calculatorul bun. Daca vrei sa il folosesti pentru servici si altele atunci bagi ce sistem de operare vrei. Si eu am cest sistem si eu iti zic ca e forte bun, am mutat pe w7 fara probleme. Mi-a facut placere sa te ajut.

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Poti pune un alt sistem de operare fara probleme. Legat de sistem, daca vrei ceva mai "Zdravan" recomand sistem pe componente.

| cristimihailov a răspuns:

Baga Windows fara probleme. Preferabil 8.1

Nu vrei sa iti pierzi vremea prin lumea linux, decat daca ai vreo pasiune sau ceva ascuns.

O mare parte a jocurilor si a aplicatiilor cunoscute ruleaza sub Windows. Si banuiesc ca si majoritatea prietenilor tai tot sub Windows stau.

| KhludCiprian a răspuns (pentru cristimihailov):

Nu uita ca n-ai pus factorul pretului, Windows costa bani pe cand Linux costa doar banii pentru CD/DVD.

| cristimihailov a răspuns (pentru KhludCiprian):

Da, nu cred ca sufera prea tare de asta.

| KhludCiprian a răspuns:

Bineinteles ca merge. Ce trebuie sa te gandesti, e ca primul lucru ce iti trebuie e in special sa stii ca Linux si Windows 8 optimizeaza ideea de module (procesorul tau e "dual core" per module, si ai doua module), deci ai sa ai o performanta putin mai buna cu Windows 8 (sau 8.1) respectiv Linux.

Pe moment iti recomand Linux calduros, mai ales daca ai Mint sau Ubuntu, deoarece vei primi actualizari gratuit ce nu-s garantate in lumea Windows (Windows XP a expirat deja si Windows 7 va expira in 2015: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/lifecycle ).

Deci mai gandeste-te inca o data sa pui ceva ce teoretic este putin mai bun, cand ai ceva ce este foarte bun deja (in Linux) si iti merge.

| Dinu_Sebastian_1994 a răspuns:

Da merge. Dar daca vrei sa te joci pe el jocuri, baga-ti w7 sau si mai bine w 8 pentru ca pe linux nu sunt toate jocurile optimizate, adica nuate jocurile o sa-ti mearga nu pentru ca nu-i calculatorul bun. Daca vrei sa il folosesti pentru servici si altele atunci bagi ce sistem de operare vrei. Si eu am cest sistem si eu iti zic ca e forte bun, am mutat pe w7 fara probleme. Mi-a facut placere sa te ajut. W7 poti sa-l iei mai intai de pe net cracked
, il tragi pe un Cd si dupa aceea muti de pe linux pe w7. Eu asa am facut.trebuie sa iei si activator pentru. El

| cristimihailov a răspuns (pentru Dinu_Sebastian_1994):

Eu raman la ideea ca windows 8+ este alegerea corecta...
W7 e cam batranel.