Parolele au fost inventate ca sa fie tinute minte.Atunci cand ai nevoie de ele.Va trebui sa ti-o reamintesti. Daca ai incercat sa-ti faci cont pe vreun site nu ti-a cerut adresa de e-mail? Din cate stiu, pe Facebook, iti apare pe timeline la pagina ta adresa cu care te-ai logat. La rubrica Despre. Despre parola nu am ce-ti spune.
Daca citesti cu atentie am scris la inceputul intrebarii mele pentru cine stie. Daca nu sti de ce te mai obosesti sa comentezi inutil?!
Nu esti in stare sa tii minte o adresa de e-mail si o parola si tot tu faci figuri? Du-te la farmacie si cumpara MemoPlus.Descurca-te singură.
Bună! Din intrebarea ta am inteles ca tu numai stii parola veche cu care ti ai facut acel cont nu? Tot de pe siteul Facebook cred ca ai o rubrica unde scrie reseteaza parolsa sau am uitat parola. Ca sa i ti recuperezi parola veche ei te intreaba de ultimul numar de telefon sau numarul de telefon cu care ai facut contul, si punind numarul vei putea reseta parola. O zi bună.
Reseteaza parola scuze.
Intri pe mail si dai pe forgot password iar acolo iti vor trimite un cod de resetare al id-ului.
Salut, ziceai că o ai la facebook. Deci,
intră pe facebook, settings-> general-> email address.
Dacă te referi la parolă, atunci intră pe yahoo mail, scrie-ți contul și apoi intră la Forgot my password și o să-ți apară ce trebuie să faci.
O zi bună!
zigo întreabă: