| teemo2000 a întrebat:

Pentru cine stie lucra in Unity: Cum pot sa rezolv aceste erori? https://imgur.com/a/eaXXIIx
Multumesc!

6 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

Sigur, SIGUR
1. NUSH CE E AIA UNITY, doar banuiesc
0. CARE EROAREA?!? SA MA PHOOT PE ASA ZISA TA INTEGRITATE **MENTALA**, pui o poza cu ceva rosu si o ora, si vrei raspuns de la Mafalda, care ar ghicii care e eroarea, pentru ca... TU NU AI POSTAT NICI O EROARE, OARECARE, doar o ora si ceva rosu, si ATAT, NIMIC MAI MULT!
esti dus cu spume, iti dorim o viata lunga si imbecila, exact ca poza pe care ai postat-o!
byebye

| teemo2000 explică (pentru ziftode):

Ori esti prost/proasta ori fumat/fumata. Daca nu sti ce e Unity de ce te bagi in seama? Duci lipsa de atentie? In cazul asta, aici nu primesti. In al doilea rand, exact asta este si problema. Nu scrie ce eroare. Daca scria, cautam pe google. Si inca ceva. Pentru a-ti demonstra prostia nu era necesar un comentariu atat de lung. Se intelege intentia inca din primele 3 randuri. Dupa 1 vine 2, nu 0. Dar e greu cu cifrele. Mersi oricum pentru atentia oferita si pentru lectia de prostie.

| ziftode a răspuns (pentru teemo2000):

Ori esti prost, ori esti imbecil, ORI NU STII SA CITESTI!
1. AM SCRIS FOARTE, FOARTE CLAR CA **NU** STIU CE E AIA UNITY
dar tu ii dai cu hauhau, de parca as fi EU de vina
0. dupa 1 vine zero cand e de subliniat! si chiar am subliniat foarte clar, mi se rupe in 14 ce crezi tu, cand pui un mesaj de eroare, TREBUIE SA CONTINA SI EROAREA, nu doar o data, o ora, si "vezi doamne, e eroare, ca doar e cu rosu"

deci, ori postezi o eroare, ori explici pentru tot poporul ce intelegi TU PERSONAL PRIN UNITY, eu personal inteleg in VMWare optiunea de a face ferestrele guestului sa fie amestecate cu ferestrele hostului, lucru care de la o anumita versiune de vmware in sus nu mai merge pentru Linux guest pentru ca asa a decis vmware (cica, ca ar fi prea mult, prea greu, si prea nefolositor)

PS ghici cine e proasta cu spume, si nu sunt eu, eu macar mi-am dat interesul si ti-am spus ce TAMPENIE DE INTREBARE AI PUS, din partea restului nu ai obtinut nici un raspuns, asa ca, practic, eu sunt ala prost ca te-am bagat in seama, si deci, ai pe cine sa injuri/sa faci prost,

MORALA: inca o data, GHICI CINE E POASTA CU SPUME SI NU STIE SA PUNA O INTREBARE... AMARATA!

o zi buna si sa cresti mare!

| teemo2000 explică (pentru ziftode):

Nici nu mai are rost sa incerc... Dand un simplu search pe Google, descoperi ca Unity este un software pentru dezvoltarea jocurilor.

| MrkiddyKid1 a răspuns:

E greu de spus avand asa putine informatii, ai vreun script care manipuleaza playerul sau vreo clasa asemanatoare in script? In caz ca da, asigura-te ca ai tras obiectul potrivit in script.

| teemo2000 explică (pentru MrkiddyKid1):

Nu am nici un script inca. Eroarea apare inca de cand deschid proiectul, chiar daca acesta este gol. Am trimis un email celor de la Unity si am primit un raspuns cum ca ar un bug. Dar nu pot sa il raportez deoarece cand apas pe Report a bug nu se intampla nimic. Multumesc oricum