| catalin12s a întrebat:

Bună, pisicuța mea s-a jucat cu căștile mele, mai exact a lăsat o gaură în buretele caștii pentru că are niște gheruțe foarte puternice, vreau să știu dacă mai pot folosii garanția pentru a schimba buretele.
Scuzați dacă nu am selectat categoria corectă.

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

Garanția acoperă strict problemele tehnice, din fabrica.

| catalin12s explică (pentru justanotheruser99):

Ok, atunci pot duce căștile la ce service vreau. Mersi.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Garantia este doar pentru defectele ascunse (de fabricatie), nu si pentru cele provocate prin folosire necorespunzatoare.
Du-l la un service, daca nu stii sa-l repari.
Tutorele pisicii tale va achita nota de plata.

| catalin12s explică (pentru Bula):

Nu cred ca e foarte greu sa schimb un burete, doar ca nu am acel burete si nici nu stiu de unde sa-l iau... oricum merg maine cu ele sa vad cat ma costa. Pacat ca le am de 10 luni si aveau 2 ani garantie...

| SuneteDeChitara a răspuns:

Incearca, n-ai nimic de pierdut.

| catalin12s explică (pentru SuneteDeChitara):

Dacă, căștile nu mai îndeplinesc termenii și condițiile impuse pentru garanție, trebuie să plătesc diagnosticarea și transportul, din păcate am garanția de la depanero și stau în Timișoara. Dacă aș știi că nu mai îndeplinesc condițiile de garanție aș duce căștile la un service din oraș.

| cristiana2104 a răspuns:

Garantia nu acoperă asemenea accidente. Încearcă direct in service sau cauta buretei din aceia de schimb si inlocuieste-i tu daca e atât de tare zgâriat cat sa te deranjeze.

| Cenan a răspuns:

Garantia este valabila atat timp cat nu se observa o folosire abuziva, iar defectele apar de la sine. Ceea ce spui tu, este o "folosire abuziva", iar ei nu mai sunt responsabili pentru ca pisicuta ta a rupt buretele. O seara placuta!

| Anca55377 a răspuns:

Şterge-mi contulll.Te rog